Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “δημοκρατία” για Ν.Γ. Μιχαλολιάκο

ÄÇËËÙÓÇ ÔÏÕ Í. ÌÉ×ÁËÏËÉÁÊÏÕ ÌÅÔÁ ÔÇÍ ÁÐÏÖÁÓÇ ÔÏÕ ÄÉÊÁÓÔÇÑÉÏÕ (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

Η εφημερίδα “δημοκρατία” του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022, με τίτλο “Ο Μιχαλολιάκος ειρωνεύεται τον Σαμαρά”, δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο:

“Βρίθει ειρωνείας, σαρκασμού και δηκτικής διάθεσης η απάντηση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στον Αντώνη Σαμαρά για την περιβόητη ομιλία στο “Παλλάς”, με αιχμή τους ισχυρισμούς του Μεσσήνιου ότι ήταν εκείνος που έβαλε στην φυλακή τη Χρυσή Αυγή.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την οργή του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος διερωτάται “αφού παραδέχεται ο Αντώνης Σαμαράς οτι αυτός μας έκλεισε στη φυλακή, για ποια δικαιοσύνη μιλάνε; Σιωπή και από αυτούς που έβαλαν την υπογραφή στην καταδίκη μας. Και πως, όταν ακόμη η υπόθεση δικαστικά δεν έχει κλείσει, λέγονται αυτά τα πράγματα;”, ρωτώντας ταυτοχρόνως αν υπάρχει ή δεν υπάρχει τελικώς για την Χρυσή Αυγή το τεκμήριο της αθωότητας πριν από την τελική κρίση.

΄Οπως σχολιάζει μάλιστα, “δεν εγκλημάτισε η Χρυσή Αυγή, αλλά ένα και μόνο άτομο, που στο παρελθόν μάλιστα είχε περάσει από το κόμμα του, την Πολιτική Άνοιξη, και αυτό που έστησε ο Σαμαράς με τους επίορκους που τον ακολουθούαν.” Ταυτοχρόνως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό για βοναπαρτισμό, σχολιάζοντας ειρωνικά τη σύσταση του ιδρύματος προς τιμήν του.

“Η λέξη βοναπαρτισμός χάνει τη σημασία της όταν σε λένε Σαμαρά και εσύ ιδρύεις ίδρυμα προς τιμήν σου με πρόεδρο τη γυναίκα σου. Θυμηθείτε τον στίχο του σατιρικού άσματος (του Χάρυ Κλήνν) “με αγαπώ γιατί με αγάπησα” , αναφέρει χαρακτηριστικά. Μάλιστα δεν φείδεται σκληρών χαρακτηρισμών πος το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντάς τον έναν άνθρωπο με “ανύπαρκτο” πνευματικό έργο, του οποίου το μεγάλο πολιτικό κατόρθωμα ήταν ότι έριξε την κυβέρνηση που τον ανέδειξε βουλευτή και έφερε τον Κώστα Σμίτη με τα Ίμια και το ευρώ, που κατέστρεψαν τη χώρα, και βοήθησε στη συνεχιζόμενη παρακμή με τα Μνημόνια. “Δεν ακούστηκε άλλη φορά ούτε στην Ελλάδα ούτε σε ολόκληρο τον κόσμο για πολιτικό που είναι ακόμη εν ζωή να ιδρύεται ίδρυμα προς τιμήν του και να το εγκαινιάζει ο ίδιος!” σχολιάζει δηκτικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος.”

Exit mobile version