Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Άριστος» και ο… βαλιτσάκιας πατέρας της Καϊλή! Τον είχε διορίσει ο Μπουμπούκος πρόεδρο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

«Άριστος» και ο… βαλιτσάκιας πατέρας της Καϊλή! Τον είχε διορίσει ο Μπουμπούκος
πρόεδρο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Εκτός από την αδίσταχτη αρπάχτρα Καϊλή, στο Qatargate εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος. Όπως π.χ. ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, που εντοπίστηκε από την βελγική αστυνομία με μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά, έτοιμος να την κοπανήσει απ’ την χώρα και συνελήφθη.

Ο λεγάμενος δεν είναι κανένας άσχετος, αλλά ένας ακόμη… «άριστος», τον οποίο «αξιοποίησε» ο ξακουστός Μπουμπούκος στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο. Και πιο συγκεκριμένα, αν και ο Καϊλής ήταν παντελώς άσχετος με τον τομέα της Υγείας (ηλεκτρολόγος μηχανολόγος), τον διόρισε το 2014 ο τότε υπουργός Υγείας Μπουμπούκος πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (5.000 ευρώ μισθό τον μήνα + τα «τυχερά»). 

Ιδού τι έγραφε τότε το «Βήμα», σε «παραπολιτικό», υπό τον τίτλο «Ο Άδωνις και η Εύα (πάλι):  

«Και μιας περί Αδ. Γεωργιάδη ο λόγος, σας έχω νέα σπουδαία. Με απόφασή του διόρισε τον κ. Αλέξανδρο Καϊλή πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ποιος είναι πάλι αυτός; Προφανώς θα διερωτάσθε. Είναι ο πατέρας της κυρίας Εύας Καϊλή, υποψηφίας ευρωβουλευτού με την Ελιά, η οποία είχε και αυτή διοριστεί σε κρατική θέση, πάλι από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Τελικά, με τη φόρα που έχουν πάρει ορισμένοι και λόγω της προεκλογικής περιόδου, καθόλου δεν αποκλείω να διοριστεί κάπου και η αδελφή της Εύας Καϊλή (ονόματι Μανταλένα) σε κάποιο νοσοκομείο, πιθανότατα και καμιά φίλη της Καϊλή».

Τα σχόλια δικά σας…

A.B.

Exit mobile version