Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάντημα: Συνταγματάρχης του Στρατού συνελήφθη για ληστεία!

Κατάντημα: Συνταγματάρχης του Στρατού συνελήφθη για ληστεία!

Η ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα και δείχνει πόσο έχει ξεφτιλιστεί ο πλέον ισχυρός και σεβαστός θεσμός της χώρας μας, οι Ένοπλες Δυνάμεις. Μετά από καταδίωξη της Αστυνομίας συνελήφθη την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, Συνταγματάρχης εν ενεργεία του Στρατού Ξηράς. Είχε μπει στην τράπεζα παριστάνοντας τον πελάτη με χειρουργική μάσκα και απειλώντας τον υπάλληλο με μία χειροβομβίδα, που στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικη, του πήρε τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Όπως ομολόγησε είχε κάνει άλλες δύο ληστείες με τον ίδιο τρόπο με λεία 5.000 και 2.000 ευρώ, μιλάμε για φτηνιάρη πιο ξεφτίλα και από τον τελευταίο Αλβανό ληστή!

Παραδέχτηκε δε ότι έκανε τις ληστείες προκειμένου να καλύψει χρέη που είχε εξ αιτίας της εξάρτησής του από τον τζόγο, ο οποίος τζόγος, που καταστρέφει οικογένειες διαφημίζεται καθημερινά με το αζημίωτο από κανάλια και φυλλάδες, που δήθεν προστατεύουν την κοινωνία…

Κάποτε ένας Συνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού ήταν ένας κατά κάποιο τρόπο αριστοκράτης, ο οποίος αποτελεί μέλος μίας τάξεως, η οποία έχει εξέχουσα θέση στην χώρα. Σήμερα κατάντησαν να είναι φουκαράδες. Ευτυχώς όχι όλοι. Και μην νομίζετε ότι εδώ τελειώνει η ξεφτίλα των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Δεν μιλάμε μόνο για διάφορους παρλαπίπες, που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και λένε κάθε τόσο ότι θα κάψουν την Τουρκία, αλλά και για περιπτώσεις όπως ενός Αρχηγού Ναυτικού, την οποία γνωρίζουμε από αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος φιλούσε το χέρι του υφυπουργού πολιτικού προϊσταμένου του… Εκεί κατάντησε τις Ένοπλες Δυνάμεις, την φυσική αριστοκρατία του Έθνους, η “δημοκρατία”.

Exit mobile version