Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πύραυλοι” κατά Αθηνών από Ερντογάν και το State Department… λυπάται! 

“Πύραυλοι” κατά Αθηνών από Ερντογάν και το State Department… λυπάται! 

Ευθέως ο γενίτσαρος Ερντογάν, που ουδεμία σχέση έχει με την τουρκική φυλή, απείλησε την Ελλάδα ότι εάν δεν καθίσει ήσυχη και μέσα στο ήσυχη συμπεριέλαβε την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, τότε δεν αποκλείεται οι βαλιστικοί πύραυλοι τύπου “Τυφώνας” να κτυπήσουν και αυτή την ίδια την Αθήνα! Μία δήλωση, η οποία αποτελεί απειλή για ένα έγκλημα πολέμου, αφού ως γνωστόν η πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι μία πυκνοκατοικημένη πόλη και μία πυραυλική επίθεση εναντίον της θα προκαλέσει πολλές χιλιάδες νεκρών, θα τελειώσει την χώρα κανονικά. Γιατί αυτό θα συμβεί εάν βομβαρδιστεί η Αθήνα. 

Η δήλωση αυτή του Ερντογάν δείχνει πόσο δίκιο είχε ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, όταν έλεγε ότι μοναδική ελπίδα της Ελλάδος είναι να έχει την πρωτοβουλία σε μία ελληνοτουρκική σύγκρουση και να καταφέρει το πρώτο πλήγμα. 

Θλιβερή η ανακοίνωση των μεγάλων μας “συμμάχων”, που Μητσοτάκης, αλλά και Τσίπρας έχουν παραδώσει το μέλλον της Ελλάδος, και αναφερόμαστε στην δήλωση του State Department με την οποία απάντησε στις δηλώσεις του Ερντογάν για βομβαρδισμό των Αθηνών. 

Το State Department ανέφερε ότι είναι απαραίτητη η ενότητα μεταξύ των συμμάχων και εκφράζει την λύπη του για την κλιμάκωση των προκλητικών δηλώσεων. 

Μόνο την “λύπη του” εκφράζει και δεν παίρνει θέση. Και όσο για τους Έλληνες πολιτικούς λόγια του αέρα και τίποτε άλλο και μοναδική ελπίδα του Έθνους η πολεμική αρετή των Ελλήνων και μάλιστα όχι αυτών που φορούν πολλά αστέρια και γλείφουν την πολιτική εξουσία, αλλά αυτών που τιμούν πραγματικά την στολή τους. 

 

 

Exit mobile version