Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοσιακοί πλουτοκράτες της κεντροδεξιάς προωθούν Τσίπρα και “ακροδεξιούς”

Παραδοσιακοί πλουτοκράτες της κεντροδεξιάς προωθούν Τσίπρα και “ακροδεξιούς”

Μύρισε εκλογές, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με την έκφρασή του αυτή μας θύμισε κυριολεκτικά τον Γκούφη. Το μύρισμά του όμως, είχε καθώς φαίνεται αποτελέσματα, αφού απ’ ό,τι φαίνεται μάλλον ο ίδιος το δημιούργησε προκειμένου να προχωρήσει στα πολιτικά του σχέδια. Είναι βέβαιον ότι ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ του, αλλά δεν λείπουν και αυτοί, που θέλουν να τελειώσουν τις δουλίτσες τους και έτσι προσπαθούν να τον πείσουν να κάνει αργά τις εκλογές, τότε που θα τα έχουν αρπάξει και θα έχουν κλείσει τις βρώμικες συμφωνίες τους και το τι κλίμα θα υπάρχει τότε και κατά πόσο θα είναι ευνοϊκό για τον Μητσοτάκη δεν τους ενδιαφέρει. 

Από την άλλη πλευρά, έχουμε παραδοσιακούς πλουτοκράτες της κεντροδεξιάς, οι οποίοι προτιμούν τον Τσίπρα αντί του Μητσοτάκη και για τον λόγο αυτό προωθούν με κάθε τρόπο και κάποιους δήθεν ακροδεξιούς, που στην πραγματικότητα είναι καιροσκόποι, που έχουν υψώσει μία σημαία ευκαιρίας με ένα μεγάλο τεράστιο ενοικιάζεται από κάτω. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να παίξει το βρώμικο παιχνίδι κανενός. Για τον λόγο αυτό και δεν αναζήτησε ποτέ και δεν αναζητά συμφωνίες σε σκοτεινά συμφέροντα και πρεσβείες και αυτό που είναι βέβαιο είναι η πολεμική του Συστήματος εναντίον της παρ’ όλο το γεγονός ότι όπως λένε είναι τελειωμένη. Εάν ήταν τελειωμένη γιατί την πολεμούν; Γιατί φτάνουν μέχρι του σημείου της απάτης οι δημοσκοπικές εταιρείες να βάζουν τους υπάλληλούς τους να παραπλανούν τους πολίτες και να λένε ότι άλλο κόμμα που δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή; Γιατί δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκτός νόμου! Ένα ολόκληρο Σύστημα στην υπηρεσία ενός φτηνού λαϊκισμού προκειμένου να μην υπάρχει μία εθνική πολιτική δύναμη ανεξέλεγκτη από τους “νταβατζήδες” αυτής της χώρας.

Ότι πάμε για διπλές εκλογές είναι δεδομένο και ήδη αναγγέλθηκε και το χρονοδιάγραμμα για τις διπλές κάλπες, που υπολογίζουν ότι θα κρατήσει 60 με 70 ημέρες. Ημέρες κατά τις οποίες θα πληγεί καίρια η ελληνική οικονομία και στην πραγματικότητα όλα θα μείνουν ίδια. Ίδια στην κακομοιριά, ίδια στην μιζέρια, στην παρακμή και την διαφθορά.

Exit mobile version