Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματική οργάνωση και περιεχόμενο της έννοιας στις μέρες μας

Εγκληματική οργάνωση και περιεχόμενο της έννοιας στις μέρες μας

Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές καλημέρα και σε όλους ! Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδος απασχολεί την ειδησεογραφία σε Ελλάδα και Ευρώπη η σύλληψη της Εύας Καϊλή και άλλων ευρωβουλευτών για δωροληψία. Κατηγορούνται δε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διαφθορά. Πιάστηκε με σακούλες χρημάτων στα χέρια και οδηγήθηκε ήδη στις βελγικές φυλακές…Όλα τα ΜΜΕ από το πρωί λένε ότι αν δεν καταδικαστεί αμετάκλητα δε χάνει την έδρα της.

Στον αντίποδα τα τελευταία χρόνια ζούμε μια απίστευτη δολοφονία χαρακτήρα σε βάρος του Αρχηγού και των Συναγωνιστών, που σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση του Αρχηγού εξυφαίνονται σχέδια για μη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές που έρχονται.

Έχω να πω στο αντισυνταγματικό τόξο τούτο μόνο. Κοιταχθείτε στον καθρέφτη σας ! Είστε όλοι αγνοί και άμωμοι ; Δεν είναι μονο η Εύα Καϊλή, είναι και ο Μίχος και ο συγγραφέας που πειράζει παιδάκια, είναι και το σκάνδαλο του “ουράνιου τόξου”  και τόσοι άλλοι που μου διαφεύγουν. Όλοι τους συμπεριληπτικοί όπως τους θέλει η κρατούσα νεοταξίτικη νοοτροπία αλλά διεφθαρμένοι μέχρι το λαιμό !

Και αυτοί οι άνθρωποι μηχανεύονται τρόπους να θέσουν το Κίνημα μας εκτός νόμου σε μια εποχή που ως ιστορική αναγκαιότητα ο Εθνικισμός ανακάμπτει και παίρνει τη θέση που του αρμόζει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, γιατί πολύ απλά το σύστημα εξουσίας αδυνατεί και να θέλει πλέον να εργαστεί υπέρ των Λαών από τους οποίους εκλέγεται.

Αδυνατούν οι πολιτικοί να διασφαλίσουν τη ζωή μας και μέσα από στημένες κρίσεις, εκβιασμούς και απειλές προσπαθούν να συντηρήσουν μια αρρωστημένη κατάσταση.

Εκείνο δε που κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι τα νέα παιδιά που εκλέγονται μιμούνται και συνεχίζουν τις διεφθαρμένες πρακτικές των παλαιοτέρων. Η Εύα Καϊλή πιάστηκε για δωροληψία και από το κυβερνών κόμμα ο Κώστας Μπακογιάννης επιθυμεί μέσω συνεδρίου για τον αντισημιτισμό να προωθήσει την καριέρα του. Ένα θέμα που δεν ενδιαφέρει κανέναν πια μια και όσοι έζησαν τα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι στην πλειοψηφία τους νεκροί και είναι καιρός πλέον οι νεκροί να θάψουν τους νεκρούς τους όπως είχε πει ο Χριστός.

Είναι καιρός να πουν οι πολιτικοί μας τι έχουν να κάνουν για τα σημερινά προβλήματα για τα οποία δεν έκαναν τίποτα, όχι σήμερα μόνο αλλά δεκαετίες τώρα. Και έρχονται να μεμφθούν τη Χρυσή Αυγή γιατί είπε αλήθειες !

Αυτοί που μοιράζουν επιταγές ακρίβειας και  food pass  είναι εκείνοι που απαγόρευσαν τις διανομές τροφίμων του Κόμματος μας ως ρατσιστικές επειδή δε συμπεριλάμβαναν τους λαθρομετανάστες, λησμονώντας ότι η βουλευτική αποζημίωση πληρώνεται από τη φορολογία των Ελλήνων πολιτών.

Και κάτι τελευταίο. Εγκληματική οργάνωση σημαίνει κέρδος, σημαίνει παράνομα λεφτά, σημαίνει αδικαιολόγητος πλουτισμός, κάτι το οποίο φυσικά δε συναντάμε σε καμια περίπτωση ούτε στη Χρυσή Αυγή ως Κίνημα ούτε στους Συναγωνιστές που ο καθένας με τα όσα μέσα διαθέτει προσπαθεί να βγάλει την καθημερινότητα του.

Αν είχα  επικοινωνία με τον Αρχηγό θα του έλεγα ένα πράγμα. Οι ρετσινιές υπάρχουν γι αυτούς που τις αποδέχονται μόνο, και όχι για όσους έχουν ήσυχο το κεφάλι τους ότι έκαναν το καλό και το σωστό !

Αδιαφορούμε για όσα λένε για μας και συνεχίζουμε την πολιτική μας πορεία και τον πολιτικό Αγώνα του Κινήματος. Όσο γι αυτούς που μας κατηγορούν ας κοιταχθούν στον καθρέφτη τους γιατί είναι βυθισμένοι στη διαφθορά και την αποτυχία. Όλοι οι Χρυσαυγίτες μαζί θα τα καταφέρουμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

                                                                   Κωνσταντίνα Σκιά

Exit mobile version