Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Όταν εγκλημάτισε η Νέα Δημοκρατία”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Στην ομιλία του ο Σαμαράς, στα εγκαίνια του ιδρύματος, που έκανε προς τιμήν του και είναι κανείς να γελάει για το κατάντημα κάποιου που κάνει ολόκληρη εκδήλωση για να τιμήσει τον εαυτό του, είπε μεταξύ άλλων την φράση: “Όταν εγκλημάτισε η Χρυσή Αυγή την οδήγησα σιδηροδέσμια στην φυλακή”.

Με την έκφραση “εγκλημάτισε η Χρυσή Αυγή” εννοεί το έγκλημα πράγματι ενός πρώην οπαδού του, που την περίοδο εκείνη ήταν οπαδός της Χρυσής Αυγής. Ένας άνθρωπος εγκλημάτισε λοιπόν και όχι ένα ολόκληρο κόμμα με αποτέλεσμα να καταδικαστούν και οι 18 βουλευτές του σε πλήρη αντίθεση με την πρόταση της Εισαγγελέως της δίκης! 

Θέλουμε να ρωτήσουμε όμως τον Αντώνη Σαμαρά του ιδρύματος, τι έγινε όταν “εγκλημάτισε η Νέα Δημοκρατία” με την δολοφονία Τεμπονέρα; Γιατί τότε δεν οδηγήθηκε σιδεροδέσμια όλη η Νέα Δημοκρατία στην φυλακή; Όταν εγκληματεί ένας κατά αυτούς Χρυσαυγίτης, εγκληματεί  όλη η Χρυσή Αυγή; Όταν εγκληματεί ένας νεοδημοκράτης δεν εγκληματεί όλη η Νέα Δημοκρατία; Και αλήθεια, γι’ αυτό που είπε η Μάγδα Φύσσα στο δικαστήριο ότι γι’ αυτήν έπρεπε να πάνε 500.000 χρυσαυγίτες στην φυλακή, δεν είχε λόγο να απαντήσει το δικαστήριο ή κάποιος από τους μεγάλους καθηγητές της νομικής και τους διάφορους σπουδαίους παράγοντες της δικαιοσύνης; Όχι. Γιατί επικράτησε η σιωπή και η κόκκινη τρομοκρατία.

Και μια και μιλάμε περί συλλογικής ευθύνης, το 1985 μέλος της νεολαίας της ΕΠΕΝ, στην Λακωνία, μαχαίρωσε και σκότωσε οπαδό της αριστεράς μετά από πολιτική αντιπαράθεση. Τότε πρόεδρος της νεολαίας ήταν ο υπουργός της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Γιατί δεν κατηγορήθηκε; Γιατί δεν πήγε φυλακή; 

Exit mobile version