Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αριστεροί, τα συστήματα παρακολουθήσεως και το Ισραήλ

Οι αριστεροί, τα συστήματα παρακολουθήσεως και το Ισραήλ

Μια ζωή οι αριστεροί κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στα πλαίσια του οποίου υπάρχει κάθε είδους μαρξιστικό σαπρόφυτο, κυκλοφορούν με τις περίφημες παλαιστινιακές μαντήλες για να δείξουν την αντίθεσή τους δήθεν προς τον σιωνισμό. Στην πραγματικότητα ο πρώτος που αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ ήταν ο Στάλιν και πλήρη αναγνώριση στην Ελλάδα είχε, για να μη ξεχνάμε, με υπουργό εξωτερικών τον Σαμαρά. Όταν μάλιστα ο Μητσοτάκης ξήλωσε τον Σαμαρά από υπουργό εξωτερικών, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτό οι άνθρωποι του σιωνιστικού λόμπυ των ΗΠΑ. 

Ας έλθουμε τώρα στους αριστερούς με τις μαντήλες τις παλαιστινιακές, με τις οποίες γύρω από το λαιμό τους έχουν κάνει εκατοντάδες πορείες διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία του Ισραήλ. Άλλα όμως είναι τα σοβαρά και άλλο τα αστεία και όταν γίνεσαι κυβέρνηση κάνεις εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά τα οποία έλεγες προεκλογικά. Έτσι λοιπόν, με αφορμή την πρόσφατη ιστορία με τις παρακολουθήσεις, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έγινε γνωστό ότι έξι μήνες πριν τις εκλογές του 2019, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ διατάχθηκε και έγινε μυστική αποστολή στο Ισραήλ για δοκιμή και πιθανή απόκτηση του παράνομου λογισμικού κατασκοπείας Pegasus. Η αποστολή στο Ισραήλ ήταν  όχι η πρώτη αλλά η τέταρτη απόπειρα να αγοραστεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το παράνομο λογισμικό, το οποίο πουλούσε στην Ελλάδα ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας…

Με δύο λόγια και χωρίς πολλά λόγια, μαζί τις κάνανε τις βρωμιές Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα παράνομα λογισμικά παρακολουθήσεων και για αυτό τον λόγο και τελικά να δείτε που θα κουκουλωθεί το θέμα.

Exit mobile version