Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική Αναγέννηση Πολωνίας: “Για εμάς η Μακεδονία είναι αποκλειστικά και μόνο Ελλάδα!”

Εθνική Αναγέννηση Πολωνίας: “Για εμάς η Μακεδονία είναι αποκλειστικά και μόνο Ελλάδα!”

Είναι γνωστό ότι στον δρόμο για την οικοδόμηση μιας αντεθνικής «Ευρώπης» -ενός συγκεντρωτικού αριστερού φιλελεύθερου μορφώματος-  στέκονται εμπόδιο τα ευρωπαϊκά έθνη, και ιδίως αυτά που βασίζονται στέρεα σε μια Παράδοση αιώνων.

Προκειμένου να καταστρέψουν αυτά τα εμπόδια, δημιουργούνται πλασματικά «έθνη» από τα οποία συχνά προκύπτουν αντίστοιχα «κράτη». Τέτοιες κοινότητες στερούμενες οποιασδήποτε ανώτερης αξίας μετατρέπονται σταδιακά σε εργαλεία για την καταπολέμηση της ιδέας της Ευρώπης των Ελεύθερων Εθνών. Τέτοιου είδους τεχνικές συναντούμε πλέον σε ολόκληρη την ήπειρο, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, της Σερβίας, της Ισπανίας, αλλά και στον Ελληνικό χώρο.

Έτσι, το 1934 εφευρέθηκε από την Κομμουνιστική Διεθνή, το «μακεδονικό έθνος» το οποίο υποτίθεται ότι θα βοηθούσε τότε την Τουρκία του Ατατούρκ στην καταστροφή της μισητής Ελλάδας. Σήμερα αυτή η ανθελληνική δράση είναι ευρύτερη καθώς ενεπλάκησαν και οι παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ. Η ίδρυση του τεχνητού «μακεδονικού» κράτους και η προσπάθεια αυτού του «κράτους» να οικειοποιηθεί την ελληνική κληρονομιά, είναι μια εχθρική κίνηση που πλήττει όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη των Εθνών και τον πολιτισμό της.

Η αληθινή Μακεδονία είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, βασιλέας της Μεγάλης Ελλάδος, κατακτητής της περσικής αυτοκρατορίας. Η πραγματική Μακεδονία είναι το αίμα των Ελλήνων ηρώων που χύθηκε στον αγώνα κατά του οθωμανικού μιάσματος προστατεύοντας την Ευρώπη. Η αληθινή Μακεδονία δεν είναι τα Σκόπια, είναι η Ελληνική Παράδοση και Υπερηφάνεια.

Το Κίνημα της Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας (Narodowe Odrodzenie Polski) εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, που αγωνίζεται για να διατηρήσει την ιστορική και πολιτική ταυτότητα του Έθνους της. Για εμάς η Μακεδονία είναι αποκλειστικά και μόνο Ελλάδα – τότε, τώρα και για πάντα!

 

Adam Gmurczyk

Exit mobile version