Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Άδωνις στα σούπερ μάρκετ: Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;

Ο Άδωνις στα σούπερ μάρκετ: Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;

Σκληρό το τραστ που έχουν στήσει οι εταιρείες τροφίμων. Η αισχροκέρδεια κτυπάει κόκκινο. Σε βασικά προϊόντα αυξάνονται συνεχώς οι τιμές, ενώ αντικλεπτικά τοποθετούνται σε παιδικές τροφές και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο αρμόδιος υπουργός, με κορακί μαλλί περιοδεύει στα σούπερ μάρκετ χαμογελαστός πάντα συνοδευόμενος από τηλεοπτικές κάμερες. Το επικοινωνιακό σόου του στα σούπερ μάρκετ με το περίφημο καλάθι θυμίζει κουκλοθέατρο με τον Μπάρμπα Μυτούση, το οποίο έχει προκαλέσει ακόμη και την αντίδραση εφημερίδων που στηρίζουν την Ν.Δ. όπως την “Καθημερινή” που έγραψε: 

“Για τον αεικίνητο υπουργό της αναπτύξεως το επικοινωνιακό ντελίριο για το καλάθι του νοικοκυριού και τώρα για το καλάθι του Αη Βασίλη είναι business as usual… Αν πάντως γίνουν οι εκλογές την Άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα καλάθι του καρνάβαλου δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια.”

Σημειώνεται ότι δεν έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής κανένα πρόστιμο για αισχροκέρδεια, δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τραστ και ενώ ο λαός υποφέρει αυτοί θριαμβολογούν.

Exit mobile version