Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης δεν είχε αντίρρηση να συναντηθεί με τους Ιταλούς φασίστες, με τους Έλληνες είχε 

Ο Μητσοτάκης δεν είχε αντίρρηση να συναντηθεί με τους Ιταλούς φασίστες, με τους Έλληνες είχε 

Προ ημερών, ο πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σκοπό να συναντηθεί, ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί μέσα στα πλαίσια της Ευρωμεσογειακής Συνόδου, στο Αλικάντε της Ισπανίας με την πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζώρτζια Μελόνι, η οποία ναι μεν δηλώνει μεταφασίστρια, αλλά έχει υμνήσει τον Μουσολίνι και δεν το έχει πάρει πίσω. Επιπλέον, έχει εκλέξει ευρωβουλευτή με το κόμμα της τον εγγονό του Μουσολίνι, Γάιο Μουσολίνι. Με την Μελόνι δεν είχε αντίρρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συναντηθεί με την Χρυσή Αυγή όμως δεν ήθελε καμία σχέση και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αναφερθεί αρνητικά όταν ήμασταν στην Βουλή και φυσικά και πρόσφατα όταν θριαμβευτικά δήλωσε και αυτός ότι η Νέα Δημοκρατία έβαλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή.

Η Μελόνι δηλώνει μεταφασίστρια, αλλά την λένε φασίστρια. Εμείς δηλώνουμε Εθνικιστές, αλλά μας λένε “νεοναζί”! Σημασία έχει πως αυτοπροσδιορίζεται κυρίως κάποιος και άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αριστεροί όλους όσους δεν είναι αριστεροί σαν φασίστες τους βλέπουν. 

Πάντως η Χρυσή Αυγή δεν είχε ποτέ αρχηγό του κόμματός της τον γιο του πρωθυπουργού της Γερμανικής κατοχής Ράλλη, όπως είχε η Νέα Δημοκρατία… Για να μη μιλήσουμε για αξιωματικούς, οι οποίοι στην διάρκεια της κατοχής πολέμησαν τους κομμουνιστές και τους είχαν κατηγορήσει σαν δωσίλογους και που τα παιδιά τους έγιναν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας… Και πιο συγκεκριμένα για να δώσουμε κι ένα παραπάνω στοιχείο η καταγωγή τους ήταν από Λακωνία και Μεσσηνία. Όλοι οι δωσίλογοι της κατοχής και οι επίγονοί τους διακεκριμένοι δωσίλογοι με αξιώματα στην ΕΡΕ και στην Νέα Δημοκρατία βρέθηκαν και ύστερα κατηγορούν εμάς ως… “νεοναζί”!

Exit mobile version