Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Γιατί μεταναστεύουν οι Αφρικανοί”; 

“Γιατί μεταναστεύουν οι Αφρικανοί”; 

Βραβευμένος με νόμπελ ειρήνης Αφρικανός ηγέτης απεδείχθη σφαγέας…

Το άρθρο είχε τίτλο: “Γιατί μεταναστεύουν οι Αφρικανοί;” και υπογραφή Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο γνωστός παλαιός πολιτικός πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. 

Ως γνωστόν μέχρι το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ολόκληρη η Αφρική αποικιοκρατείτο. Εξουσίαζαν τους λαούς Άγγλοι, Γάλλοι, Βέλγοι, Πορτογάλοι και Ιταλοί. Οι Αφρικανοί θέλανε να φύγουν οι λευκοί για να ζήσουν ελεύθεροι. Και έφυγαν οι λευκοί και μετά από λίγα χρόνια άρχισαν να τους ακολουθούν κατά εκατομμύρια οι μαύροι στην Ευρώπη, αφού οι χώρες τους βυθίστηκαν στο χάος, στην πείνα και στους εμφύλιους πολέμους. 

Στα χρόνια αυτά είχαμε μία δημογραφική έκρηξη στην Αφρική με αποτέλεσμα μία αυξανόμενη πίεση για λαθρομετανάστευση προς την Ευρώπη, που δημογραφικά πεθαίνει. Η συμπεριφορά της Ευρώπης απέναντι σε αυτήν την κατάσταση είναι από αυτοκαταστροφική έως κυριολεκτικά αυτοκτονική! Ένα παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό για το τι συμβαίνει στην Αφρική, που δεν μαθαίνουμε στην Ευρώπη. Στην Αιθιοπία ανέβηκε στην εξουσία σαν φιλελεύθερος ο Μπιγιούντ Αχμέντ, ο οποίος μάλιστα έκανε ειρήνη με την Ερυθραία. Και του απονομήθηκε για αυτό το νόμπελ ειρήνης. Μετά την απονομή του νόμπελ ειρήνης άρχισε διώξεις και σφαγές όλων σχεδόν των φυλών που ήταν διαφορετικές από την δική του και ξεκίνησε ένας εμφύλιος πόλεμος πολύ χειρότερος από τον προηγούμενο με την Ερυθραία. 

Κανένας όμως δεν ανέδειξε το γεγονός αυτό και κανείς δεν λέει τι πραγματικά συμβαίνει στην Αφρική. Ανάμεσα στις χώρες, που υφίστανται την αφρικανική εισβολή και η Ελλάδα, στην οποία κάποιοι είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν μαύρους ντυμένους τσολιάδες…

Exit mobile version