Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής”

????????????????????????????????????

“Τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής”

Στην τελευταία συνεδρίαση του Εφετείου μία ομάδα ατόμων χειροκρότησε και ο “μικροπολιτικός” στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”(17.12.2022), έγραψε: 

“Αντιρρήσεις – απορία: Κύριε Διευθυντά οι αστυνομικοί γιατί αφήνουν τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής να χειροκροτούν μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου; Με τιμή, Νεόκοπος”.

Πιστεύουν αλήθεια ότι “τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής” είναι μόλις δεκάδες άτομα; Και πόσο τραγικό είναι για αυτούς που εγκατέλειψαν την Χρυσή Αυγή να είναι άνευ ταυτότητος και να τους αποκαλούν “απομεινάρια της Χρυσής Αυγής”; 

Την ίδια ημέρα, που έγραφαν αυτά τα “ΝΕΑ”, Χρυσαυγίτες αληθινοί, και όχι κατά φαντασίαν “απομεινάρια”, έκαναν πορεία στην Φλώρινα ενάντια στην νέα σλαβική πρόκληση, όπως έκαναν και συγκέντρωση πριν λίγο καιρό στις Θερμοπύλες, καθώς και στο άγαλμα του Μάνου και του Γιώργου στην Λεωφόρο Ηρακλέιου, αλλά εκεί δεν είδαν τίποτε. Ούτε λέξη για Χρυσή Αυγή. Σιωπή απόλυτη, ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, και θέλουν να μιλούν για την Χρυσή Αυγή μόνο όταν δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Έτσι τους βολεύει. Γιατί με τον τρόπο αυτό προωθούν και το χρήσιμο υποκατάστατο και ταυτόχρονα συντηρούν το παραμύθι ότι έλυσαν το πρόβλημα Χρυσή Αυγή. Όμως το πρόβλημα είναι η προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας, η διαφθορά και η ανηθικότητα. Και όσο υπάρχουν όλα αυτά και το όνειρο για μια μεγάλη δυνατή Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version