Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι θέλουν και ετοιμάζουν τον αντί Τραμπ;

 

Ιδιαίτερα προβλήθηκε ο πολιτικός της Φλόριντα του ρεπουμπλικανικού κόμματος Ρον Ντε Σάντις, τον οποίον προβάλουν ως αντι-Τραμπ, σαν τον πιθανό υποψήφιο του ρεπουμπλικανικού κόμματος στις επόμενες εκλογές και αυτό ενώ ο Ρον Ντε Σάντις είχε εκλεγεί την πρώτη φορά πολύ δύσκολα ως βουλευτής με την βοήθεια του Ντόναλντ Τραμπ. 

Πριν λίγες ημέρες, στο Λας Βέγκας, έλαβε χώρα το συνέδριο του ρεπουμπλικανικού εβραϊκού συνασπισμού. Στο ετήσιο συνέδριο των πλέον ισχυρά οικονομικών παραγόντων των Εβραίων συντηρητικών μετά τις ενδιάμεσες εκλογές για την ανανέωση του κογκρέσου στις ΗΠΑ, ήταν καλεσμένος ο Ρον Ντε Σάντις, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Στην ομιλία του ο Ντε Σάντις παρουσίασε το πολιτικό του έργο στην Φλόριντα ως πρότυπο για μια νέα πολιτική στις ΗΠΑ και ανήγγειλε μία προσπάθεια πολύπλευρη για να πάρει τα ηνία του κόμματος από τον Τραμπ. Δεν έκανε καν αναφορά στον πολιτικό του μέντορα Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν σαν να μην υπήρχε στο συνέδριο αυτό των ρεπουμπλικάνων ενός κόμματος στο οποίο συντριπτικά ακόμη υπερέχει σε δημοφιλία ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Έχει σημασία να θυμηθούμε ότι τον Ντόναλντ Τραμπ πολέμησαν με φανατισμό τα ΜΜΕ, που ανήκουν στο σιωνιστικό λόμπυ και φυσικά το Χόλυγουντ, το οποίο ελέγχεται πλήρως από αυτό. 

Exit mobile version