Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελλάδα”: Το φαρ ουέστ της Ευρώπης – Κινέζοι παντού!

“Ελλάδα”: Το φαρ ουέστ της Ευρώπης – Κινέζοι παντού!

Δεν τα δίνουν δωρεάν τα δολάριά τους οι Κινέζοι δηλαδή τα γουάν που έχουν αντίκρισμα σε δολάρια και όπου βάζουν το πόδι τους θέλουν να έχουν λόγο σε πολλά πράγματα. 

Πριν λίγες ημέρες είχαμε μία διπλή μαφιόζικη δολοφονία σε μία από τις σχετικά καλές συνοικίες των Αθηνών την Νέα Σμύρνη μέρα-μεσημέρι μέσα στην κεντρική πλατεία! Εκεί δεν ήταν οι Κινέζοι, ήταν οι Αλβανοί. Όπως διαβάσαμε ο ένας από τους δύο δολοφονηθέντες είχε συλληφθεί το 2002 για μεταφορά λαθρομεταναστών, είχε κάνει μία βόλτα στις φυλακές και μετά το 2017 είχε πάλι συλληφθεί για ολόκληρη φυτεία με χασισόδεντρα στην Κορινθία και κυκλοφορούσε ελεύθερος με απόφαση δικαστική… Αυτό σαν δείγμα πόσο ξεχαρβαλωμένο είναι αυτό το κράτος και πόσο αστεία είναι τα περί νόμου και τάξεως που μας λένε οι νεοδημοκράτες. Δεν είναι όμως μόνο αυτά.

Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” των Χριστουγέννων, κύριο και πρωτοσέλιδο θέμα ήταν: “Κινέζικη “αστυνομία” στην καρδιά της Αθήνας – Απαγωγές, εκφοβισμοί και δια της βίας μεταφορά την Κίνα”!

Όπως γράφει το σχετικό άρθρο διεθνής οργάνωση αποκαλύπτει τα όργια των Κινέζων στην Αθήνα και η Ελληνική Αστυνομία ψάχνει…, αφού για όσα γινόντουσαν μπροστά στα μάτια της δεν ξέρει τίποτε… Μέχρι νεκρή Κινέζα μέσα σε βαλίτσα είχαν βρει και δεν έγινε τίποτε, δεν ανακάλυψαν τίποτε. Όπως αποκαλύπτει το άρθρο το ελληνικό τμήμα είναι παράρτημα της πόλεως της Κίνας Φουτσόου  και έχει την έδρα του στην Αθήνα! Όσο για την όλη επιχείρηση έχει το κωδικό όνομα “Κυνήγι της αλεπούς” και κατευθύνεται από το Πεκίνο!

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα μας όπως την κατάντησαν οι πολιτικοί με την πολυπολιτισμική κοινωνία. Να τους χαίρεστε και να τους ξαναψηφίστε και όσο για εμάς είμαστε υπερήφανοι γιατί αγωνιστήκαμε εναντίον όλων αυτών που θέλουν την Ελλάδα το Φαρ Ουέστ της Ευρώπης.  

Exit mobile version