Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΧΡΟΝΟΣ , ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ !

Ο ΧΡΟΝΟΣ , ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ !
Εκείνο που μένη σταθερό μέσα στην ιλιγγιώδη εναλλαγή των ειδήσεων , είναι η απότομη μετάβασις απο συχνά αιμοσταγείς πολεμικές ειδησεις και άλλες απειλητικές για αυτό τούτο το μέλλον της ανθρωπότητος , σε εκείνες που εκθειάζουν …κόλους , στήθη ή άλλα “ενδιαφέροντα” σημεία της ανατομίας διαφόρων καλλονών και η προσμέτρησις τών “έγκεφαλικών ” και “εμφραγμάτων ” που προκαλή η αφαίρεσις τών πάνω και κάτω εσωρρούχων τους!!!

Και τώρα , θα αποπειραθώ να σοβαρευτώ λιγάκι , αν και ειναι άχρηστο στο ελλαδιστάν!
“ΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΊΑ ΕΛΘΕΊΝ ΠΡΌΣ ΜΕ”
…Είπε η “Drag queen”!!!
Τί είπατε;; Αυτο το είχε ειπή κάποιος  Ιησούς Χριστός;;; ! Ισως σε κάποιο μακρινό παρελθόν , όταν δέν είχε ακόμα προοδεύση η κοινωνία!!
Απορία!! Το μέρος που βρίσκεται το νηπιαγωγείο ή οποιοσδήποτε, τυχόν , άλλος χώρος , είναι στήν περιοχή καποιου Μητροπολίτου!!
Έχη κάποιος ..”” Ιεράρχης ” τοποθετηθή για την υποβοηθουμένην απο ” πανεπιστήμια ” κλπ δηλητηρίασιν της ψυχής νηπίων και την εκπαιδευσή τους στην ομοφυλοφυλία;; Αλήθεια  ,εκτός απο τα παραμύθια (!!) θα υπάρξη κάποτε και πρακτική εκπαίδευση;;…
Τι συμβαίνη ;; Αδιαφορεί η εκκλησία ή ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ με την γενικευμένην και εντονώτατην, ομοφυλοφιλική προπαγάνδα;;;
Θα ήθελα να δώ με τί μοιάζουν οι γονείς που θα πάνε τα παιδιά τους να ακούσουν ….χριστουγεννιάτικα παραμύθια (;;!!) απο ξεφωνισμένους ομοφυλόφιλους , δηλαδή εχθρούς της ανθρώπινης φύσης!!
Φαντασθήτε να επιχειρούσε κάποιο απο αυτά τα όντα να κάνη παρόμοια εκπαίδευση σε μια μουσουλμανική κοινότητα!! Θα είχε πολύ γέλιο το τί θα συνέβαινε!!!
Εχω γράψη διάφορα για τους δεσποτάδες ! Τίποτα ,ίσως, δεν πλησιάζη την πραγματικότητα!!!
Ποιά είναι η θέσις του…” κράτους”;;
Ας γελάσουμε!
Υ.Γ. Το ρήμα Draguer στα γαλλικά , drag στα αγγλικά εχη πολλές σημασίες..  Μία από αυτές είναι το…” καμάκι”..
Δηλαδη προσπαθή κάποιος να αποπλανήση ένα αλλο άτομο για να έχη σεξουαλικές σχέσεις..
Οσοι μπορήτε να σκεφθήτε κανετέ το!
Υ.Γ.2..Πιθανον οι..drag queens να φοβηθούν απο μιά δήλωση κάποιου που παλιότερα χόρευε , φορώντας μπλουζάκι CCCP ..με καποιο όν απροσδιορίστου φύλου και φέρον μίαν κιτρινοπράσινη χαίτη!!
Τί θα μπορούσαμε να περιμένουμε με το νέο χρόνο;;
Φυσικά τις νύχτες της αλλαγής χρόνου , τίποτα συγκλονιστικόν δε γίνεται !.
Οι πολιτικαντηδες , ακόμα και εκείνοι οι επαγγελματίες αποστάτες και γυρολόγοι στα …κομματα , καθώς και οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι , οι
” ιεράρχες” , όσοι απεργάζονται την διάλυση του Εθνους ( όσο εχη απομείνη) , καθώς και τα στίφη των παντοειδών ανθελλήνων ουδόλως θα επηρεασθούν!!!
Αρκετοί λαθρομετανάστες θα έρθουν και αυτή τη νύχτα και θα αποκτήσουν προνόμια πού δεν εχουν ιδή ούτε στον βασανισμένο ύπνο τους οι δυστυχείς Έλληνες που ατύχησαν και είναι φτωχοί και αστεγοι!!!
Ολοι θα προέρχονται απο χώρες απολύτως φιλικές, ομόθρησκες και συμμαχικές της τουρκίας !! Σε περίπτωση πραγματοποιήσεως των συνεχών τουρκικών απειλών  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;
Αφηστε τη φαντασία σας ελεύθερη!
Βέβαια αυτοκίνητα θα κυκλοφορούν , κάποια θα οδηγούνται απο μεθυσμένους ή νταήδες και θα προκαλέσουν ατυχήματα…
Πολλα λεφτά θα χαθούν ή θα κερδηθούν στα χαρτιά ! Αρκετοί θα διασκεδάσουν όσο έχουν ακόμα λεφτά…Αλλά ..Ο ΧΕΙΜΏΝΑΣ  ΤΟΥ  ΈΘΝΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..
Οπως  οι μελλοθάνατοι “gladiatores” της αρχαίας Ρώμης , έτσι και οι έλληνόφωνοι τον περιμένουν χαιρετώντας
 τον ….Κούλη !!!
Oσα έγραψα είναι βέβαια….
 “The.. greek way of life , as usual”
Τι είπατε ;; ξέχασα τη λέξη “stupid”;;
Ωχ ,τώρα..λεπτομέρειες θέλετε;;
Λίγες ώρες μείνανε για να τελειώση αυτός ο παράξενος χρόνος!!
Η Ελλάδα , ή μάλλον , εκείνοι που την υπέταξαν σε εχθρικά για τον Ελληνισμό κατεστημένα , στερήθηκε τεράστιες ποσότητες οπλισμού προς χάριν ενός διεφθαρμένου καθεστώτος και δηλωμένου συμμάχου της τουρκίας!!
Κύρηξε μονομερώς τον …ΠΟΛΕΜΟ(!!!) εναντίον της…ΡΩΣΣΊΑΣ !!! Δηλαδή του μόνου ισχυρότατου και ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ  έθνους , με το οποίο διέρρηξε τους δεδομένους φιλικούς  δεσμούς που προκαλεί η απόλυτα ίδια θρησκεία επι αιώνες τώρα !!!
Ο χρόνος κυλάη ασταμάτητος!!! Το σιωνιστικό κατεστημένο βυσσοδομεί εναντίον της ελευθερίας τών εθνών , τα οποία θέλη να υποτάξη στις ΑΤΙΜΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ….
Η ΡΩΣΣΊΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΕΜΠΌΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΉ ΙΔΈΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΏΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ!!
Τήν Ελλάδα την προσφέρουν για θύμα οι δυνάστες που  ανόητοι  ελληνόφωνοι εξέλεξαν για δημίους τους!!!
Το μέλλον έρχεται ! Αρκετα έθνη θα εξαφανισθούν , με πρώτο υποψήφιο το Ελληνικό!! Εκει την κατάντησαν την Πατρίδα μας!
Εδώ, εγείρονται τα ερωτήματα !
Θέλη να σωθή αυτό το ΘΝΗΣΚΟΝ έθνος , ή θα περάση στην παγκόσμια ιστορία σαν το μοναδικό έθνος που εξαφανίσθηκε εθελοντικά;;!!
Υπάρχουν άραγε ακόμα κάποια ψήγματα , υπολείμματα Ελληνικής Ψυχής μετα τόσες δεκαετίες καταστροφής της παιδείας , της ιστορίας , τών ηθών και εθίμων ;;;
Μόνον η Ελληνική Ψυχή μπορή να εγερθή και να σαρώση τούς ανθέλληνες!!!
ΕΜΕΙΣ , ΠΙΣΤΟΊ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ , ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΠΑΡΌΝΤΕΣ ΣΤΊΣ ΕΠΆΛΞΕΙΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Exit mobile version