Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και πυρηνικούς αντιδραστήρες δίνει η Αμερική στην Τουρκία…

Και πυρηνικούς αντιδραστήρες δίνει η Αμερική στην Τουρκία…

Ο Δένδιας και οι λακέδες του ακολουθώντας πάντα βέβαια τις εντολές Μητσοτάκη, διαψεύδονται συνεχώς για τα παραμύθια τους περί της μεγάλης συμμαχίας της Ελλάδος με τις ΗΠΑ. 

Αξίζει τον κόπο να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, ο Δένδιας, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί με το ελικόπτερό του σε δύο μοναστήρια λόγω ομίχλης που εμφανίστηκε από το πουθενά! 

Μετά, λοιπόν, την απόφαση των ΗΠΑ να αναβαθμίσει τα τουρκικά F16 και να τους δώσει και άλλα, αρκεί να μη κάνουν υπερπτήσεις πάνω από χώρα του ΝΑΤΟ, έτσι γενικά και αόριστα, έρχεται και νέα προσφορά από την Ουάσιγκτον προς την Άγκυρα. Πέρα από το γεγονός βεβαίως ότι δεν λένε τι θα κάνουν εάν γίνουν αυτές οι υπερπτήσεις των F16, και αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνουν τίποτε, είχαμε την επίσκεψη στην Άγκυρα του ανώτερου συμβούλου του State Department Freedman για θέματα πυρηνικής ενεργείας! Ο Freedman δήλωσε στο Blumberg ότι σκοπός του είναι να υπάρξει συμφωνία για την αγορά από την Άγκυρα 35 πυρηνικών αντιδραστήρων νέας τεχνολογίας! Είναι γνωστό ότι όποιος κατέχει πυρηνικούς αντιδραστήρες κάνει το πρώτο βήμα για να αποκτήσει πυρηνικά όπλα… και κατά τα άλλα μας έλεγαν οι ψεύτες και πουλημένοι ότι η Αμερική θέλει να κτυπήσει την Τουρκία και για χάρη της Ελλάδος θα της κάνει ακόμη και πόλεμο!  

Exit mobile version