Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

26χρονος Αλβανός λήστεψε 29 ηλικιωμένες επί δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη 

26χρονος Αλβανός λήστεψε 29 ηλικιωμένες επί δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη 

Ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλών άλλων επαρχιακών πόλεων μόλις πέφτει το σκοτάδι οι κάτοικοι κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους. Εκατοντάδες οι δολοφονίες ηλικιωμένων γυναικών και ανήμπορων γερόντων, που οι πιο πολλές έμειναν ανεξιχνίαστες. Χαρακτηριστική είναι η σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανού στην Θεσσαλονίκη που δείχνει πόσο μεγάλο είναι το παραμύθι περί νόμου και τάξεως του Μητσοτάκη, του Τσίπρα και γενικά της “δημοκρατίας” τους.

Από τον Ιούνιο του 2020 μέχρι πριν λίγες ημέρες, ο κακοποιός από την Αλβανία, εκινείτο στην ίδια περιοχή από Χαριλάου μέχρι κάτω Τούμπα και εντόπιζε ηλικιωμένες γυναίκες που πηγαίναν ή γύριζαν από εκκλησίες ή σούπερ μάρκετ και τις ακολουθούσε. Όταν διαπίστωνε ότι έμπαιναν σε κάποιον ερημικό δρόμο τις έριχνε στο έδαφος άρπαζε τις τσάντες τους και ό,τι είχε αξία, χρυσαφικά, τραπεζικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα και έφευγε. Έπαιρνε ακόμη και τις ταυτότητές τους, τις οποίες προφανώς διοχέτευε σε κύκλωμα πλαστογράφων. Δεν συνελήφθη από κανέναν αστυνομικό! Τον κάρφωσαν προφανώς συμπατριώτες του, που τους έριξε σε κάποια μοιρασιά και στην έρευνα στο διαμέρισμά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πειστηρίων. 

Το γεγονός ότι δρούσε με τον ίδιο τρόπο, στον ίδιο τόπο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και η Αστυνομία δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε και τον έπιασε όπως τον έπιασε δείχνει την κατάντια αυτού που ονομάζεται ελληνικού κράτους, στο οποίο βεβαίως δεν υπάρχει ούτε νόμος ούτε τάξη!

Exit mobile version