Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πάντα πρόθυμος κ. Αβραμόπουλος και η ΜΚΟ του Αντόνιο Παντζέρι 

Ο πάντα πρόθυμος κ. Αβραμόπουλος και η ΜΚΟ του Αντόνιο Παντζέρι 

Εάν ζούσαμε στην δεκαετία του ’50 θα γραφόταν μια θαυμάσια επιθεώρηση με θέμα τον Δημήτριο Αβραμόπουλο, τον πρώην επίτροπο της Ε.Ε., που ήλθε και πάλι στην επικαιρότητα με τρόπο όχι και τόσο κολακευτικό. 

Ίσως τον ρόλο του να έπαιζε ο Σταυρίδης ή μάλλον ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που μεγαλοπιανότανε. 

Για όσους δεν το ξέρουν, λοιπόν, το 2015 ο Αβραμόπουλος είχε στείλει ακόμη και τις αποσκευές του στην Αθήνα και ετοιμαζότανε να ορκιστεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά την πάτησε και επέστρεψε εις τας Ευρώπας. Προηγουμένως είχαμε και την ιστορία με τα 10 εκατομμύρια εμβόλια, που πετάχτηκαν στα σκουπίδια όταν ήταν υπουργός Υγείας. 

Mέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της υποθέσεως Καϊλή, ήλθε στην επιφάνεια και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε λάβει 60.000 ευρώ από τον αρχιμαφιόζο της υποθέσεως του χρηματισμού των ευρωβουλευτών από το Κατάρ, τον πρώην Ιταλό ευρωβουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντζέρι. Γιατί είχε πάρει αλήθεια 60.000 ευρώ από τον Παντζέρι ο Αβραμόπουλος; Γιατί είναι ομορφόπαιδο; 

Το πλέον αστείο είναι η ονομασία της ΜΚΟ του Ιταλού, που λάδωσε τον Αβραμόπουλο, η οποία είναι “Fight Impunity”, που σημαίνει “Πολεμήστε την ατιμωρησία”! Το δίκαιο όμως για τον Αβραμόπουλο θα ήταν να είναι στο πλευρό της ΜΚΟ “Defend impunity”.    

Exit mobile version