Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλο παραμύθι η ψήφος των αποδήμων 

Μεγάλο παραμύθι η ψήφος των αποδήμων 

Το πόσο σοβαρή είναι η κυβέρνηση των “αρίστων” (ή άχρηστων!) της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται από το εξής γεγονός. Τροποποίησαν μέχρι και τον εκλογικό νόμο προκειμένου να υπάρχουν εκλόγιμες θέσεις για τους απόδημους στα κομματικά ψηφοδέλτια επικρατείας. Τώρα αναζητούν τρόπο να πάρουν πίσω την τροποποίηση γιατί επί ενός συνόλου Ελλήνων του εξωτερικού, οι οποίοι υπολογίζονται σε 4 τουλάχιστον εκατομμύρια, λιγότεροι από 4.000 έχουν εγγραφεί στους κεντρικούς καταλόγους! Αποδείχθηκε, λοιπόν, ένα μεγάλο παραμύθι πολιτικάντικο η περίφημη ψήφος των αποδήμων. 

Γιατί όμως οι απόδημοι δεν έχουν εγγραφεί στους σχετικούς εκλογικούς καταλόγους; Γιατί δείχνουν αυτήν την πρωτοφανή αδιαφορία να συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της χώρας μας; Για τον απλούστατο λόγο ότι τα “αμερικανάκια” και οι λοιποί απόδημοι δεν είναι και τόσο “αμερικανάκια” όπως νομίζουν οι βολευτές αυτής της χώρας! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που ονομάζεται Ελλάδα και έχει μία σφραγίδα για πάσαν χρήση, είναι ένα άθλιο προτεκτοράτο και όχι ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος. Γνωρίζουν επίσης ακόμη ότι το κράτος των Αθηνών το μόνο που θέλει από τους απόδημους είναι να τους εκμεταλλευτεί και τίποτε άλλο. 

Ας αρκεστούν, λοιπόν, Νεοδημοκράτες, ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές δυνάμεις του “δημοκρατικού τόξου” (όλοι δηλαδή πλην Χρυσής Αυγής) στους Πακιστανούς και Κογκολέζους και Νιγηριανούς ψηφοφόρους, που τους έκαναν “έλληνες” και ας αφήσουν τους απόδημους γιατί εκεί ανταπόκριση δεν βρίσκουν.

Exit mobile version