Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο Τύπου για την αναφορά Δημητρά κατά του κινήματός μας

banner-DTypou
«Δελτίο Τύπου για την αναφορά Δημητρά κατά του κινήματός μας»

Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή ενάντια στο αίσχος του “DragXmas” και τις συντονισμένες προσπάθειες να προσεγγιστούν ανήλικα παιδιά, με σκοπό να εκτεθούν σε απαράδεκτο περιεχόμενο ενηλίκων, φαίνεται πως ενόχλησαν εκτός των φιλελεύθερων ΜΜΕ και τους επαγγελματίες «ανθρωπιστές».
Ο κατά συρροή μηνυτής Παναγιώτης Δημητράς, διαχρονικός πολέμιος του λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος, υπόδικος και κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα, ως ένας ακόμη παθιασμένος μισέλληνας απεργάζεται παντοιοτρόπως την διάλυση του εθνολογικού μας ιστού. Δεν προκαλεί καμία έκπληξη η διάθεσή του να υπερασπιστεί τις τρισάθλιες μεθοδεύσεις του «Thessaloniki pride» και άλλων παρόμοιων κύκλων, που ασκούν πολεμική στον πλέον πρωταρχικό πυλώνα της κοινωνίας, την οικογένεια.
Οι αναφορές ενός δηλωμένου εχθρού της Ελλάδος εις βάρος του κινήματός μας στους κρατικούς θεσμούς της Εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ, στοχοποιώντας στελέχη και συναγωνιστές, αποτελούν έναν επιπλέον τίτλο τιμής για την Χρυσή Αυγή, η οποία συνεχίζει με αμείωτη ένταση την πολιτική μάχη για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

 

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου
Exit mobile version