Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ζελένσκι, ο Πούτιν και οι ναζί 

Ο Ζελένσκι, ο Πούτιν και οι ναζί 

Στην πρόσφατη επίσκεψή του ο Ζελένσκι στις ΗΠΑ, ο οποίος εμφανίζεται παντού με στρατιωτική περιβολή δικαιώνοντας την καριέρα του ως γελωτοποιού, είπε ότι η επίθεση της Ρωσσίας εναντίον της Ουκρανίας είναι παρόμοια με την εισβολή των ναζί! 

Από την άλλη πλευρά ο Πούτιν και το επιτελείο του ομιλούν για νεοναζιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία όταν ο Ζελένσκι είναι γνωστό ότι είναι Ιουδαίος όπως και ο υπουργός των εξωτερικών του. Η αλήθεια είναι ότι εθνικιστές, τους οποίους αποκαλούν ναζί, είναι οι άνδρες του Τάγματος Αζόφ και πολλοί άλλοι κάτοικοι της Ουκρανίας από το Δυτικό μέρος της χώρας, οι οποίοι δεν είναι Ρώσσοι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην πρόταση που διατυπώθηκε για διάλυση της Ουκρανίας και μοίρασμά της ανάμεσα σε Ρουμανία, Ουγγαρία και Πολωνία απήντησε αρνητικά μόνο η Ρουμάνια και αυτό γιατί εκατομμύρια Πολωνοί ζουν στην σημερινή Ουκρανία όπως και Ούγγροι. Υπάρχουν βεβαίως και Ρουθηνοί και άλλα Έθνη και ανάμεσά τους και Γερμανοί. Όλοι αυτοί έχουν κάθε λόγο να πολεμούν κατά των Ρώσσων. Ένα σημαντικό μέρος πάντως των σημερινών κατοίκων της Ουκρανίας είναι ρωσσικής καταγωγής και είναι η πλειοψηφία, η οποία όμως δεν μπορεί να ξεχάσει την εγκληματική πολιτική του Στάλιν, την οποία εχρέωσαν στην Ρωσσία και βεβαίως την γενοκτονία με την πείνα του μεσοπολέμου όταν κατάσχεσε όλα τα σιτηρά και οδήγησε σχεδόν δέκα εκατομμύρια Ουκρανούς στον θάνατο και παρατηρήθηκαν μάλιστα και φαινόμενα κανιβαλισμού την εποχή εκείνη από την πολιτική του “πατερούλη” των Ελλήνων μπολσεβίκων, Στάλιν! 

Όσο για τους Ουκρανούς, δεν υποδεχθηκαν και τόσο εχθρικά τα στρατεύματα της Βέρμαχτ και γνωστές είναι οι φωτογραφίες όπου μπαίνοντας στις πόλεις ο γερμανικός στρατός, τον έραιναν με άνθη οι Ουκρανοί. Μην ξεχνάμε επίσης ότι υπήρχαν ολόκληρες μεραρχίες Κοζάκων Ουκρανών στα Βάφφεν Ες Ες που πολέμησαν ενάντια στον Στάλιν.

Ας μη μιλάει, λοιπόν, ο Ζελένσκι για να ναζί και Ουκρανούς. Δεν τον συμφέρει, τα λέει όμως γιατί δεν γνωρίζει ο κόσμος Ιστορία.

Exit mobile version