Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Νόμος και τάξις» την εποχή των… σκληρών της Νουδούλας

«Νόμος και τάξις» την εποχή των… σκληρών της Νουδούλας

Τον πρώτο καιρό της διακυβέρνησης της χώρας από την Νουδούλα, οι… «νόμος και τάξις» ψοφοδεξιοί επέρριπταν την ευθύνη για τις αποφυλακίσεις-εξπρές των κάθε λογής κακοποιών στον ΣΥΡΙΖΑ και τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Τώρα, μετά από τριάμισι χρόνια στην εξουσία, οι ευθύνες των… νομοταξιτών είναι προφανείς και δεν υπάρχει καμμιά, μα καμμιά δικαιολογία και κανένα άλλοθι! 

Πριν ένα χρόνο, λοιπόν, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, Ένας Αιγύπτιος νταής άρπαξε την Βουλγάρα αγαπητικιά του, τη φυλάκισε στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα και αφού την έσπασε στο ξύλο σε live σύνδεση από το προφίλ της στο Facebook και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της που το είχε καλέσει με βιντεοκλήση από τη Βουλγαρία, ανοιγόκλεινε μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα!
Εν τέλει, ο Αιγύπτιος νταής συνελήφθη και φυλακίστηκε, αλλά βγήκε έξω μετά από μόλις 11 μήνες, στα τέλη Νοεμβρίου!!! Και επανέλαβε τα ίδια! Αιχμαλώτισε και πάλι την Βουλγάρα πρώην αγαπητικιά του, κι από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα, τη φυλάκισε στο ίδιο διαμέρισμα και τη βίαζε απειλώντας ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της αν τολμήσει να τον καταγγείλει. Ας τον ξανακλείσουν μέσα για λίγο και του χρόνου τέτοιον καιρό ας τον αποφυλακίσουν ξανά, για να ξανακάνει τα ίδια!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι η μόνη στον κόσμο ολόκληρο, που ΔΕΝ απελαύνει τους αλλοδαπούς κακοποιούς που διαπράττουν κακουργήματα, μετά την έκτιση της όποιας ποινής τους. Ούτε αυτή την άθλια πρακτική δεν άλλαξαν οι… νομοταξίτες της Νουδούλας!

Exit mobile version