Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια δημοκρατία για τα πανηγύρια, ετοιμάζουν εκλογές χωρίς Χρυσή Αυγή

Μια δημοκρατία για τα πανηγύρια, ετοιμάζουν εκλογές χωρίς Χρυσή Αυγή

Την ίδια στιγμή που συμμετέχουν στις εκλογές κόμματα όπως το ΚΚΕ που φανερά δηλώνουν ότι θέλουν να καταλύσουν την δημοκρατία για να μη μιλήσουμε για τους αριστεριστές (μαοϊκούς, σταλινικούς, τροτσκιστές κλπ) οι οποίοι το έχουν σημαία τους, την ίδια στιγμή θέλουν να αποκλείσουν τη Χρυσή Αυγή.

Έγραψε η εφημερίδα «Καθημερινή»:

“Εκτός” οι Χρυσαυγίτες

Δεν έχει απαντηθεί ακόμη το ερώτημα πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, που τους βαρύνει η κατηγορία της διεύθυνσης ή συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, σε σχέση με την δυνατότητά τους να πολιτεύονται. Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι κάτι “ψήνεται” στην κυβέρνηση το τελευταίο δεκαπενθήμερο που ενδεχομένως να πάρει την μορφή νομοθετικής πρωτοβουλίας”

Είναι προφανές ότι θα είναι νομικό τερατούργημα ο οποιοσδήποτε αποκλεισμός, αφού το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει μέχρι τελεσίδικη καταδίκη ακόμη και η ρύθμιση του Βορίδη θα κριθεί στο Συμβούλιο της Επικράτειας αν είναι αντισυνταγματική αφού είναι σαφέστατα φωτογραφική. Για να δούμε, θα τους περάσει; Θα καταντήσουν τους Αρεοπαγίτες αφισοκολλητές της Νέας Δημοκρατίας;

Exit mobile version