Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νίκος Κ. Αλιβιζάτος: θαυμαστής του Τσαουσέσκου και Ιαβέρης της Χρυσής Αυγής

Νίκος Κ. Αλιβιζάτος: θαυμαστής του Τσαουσέσκου και Ιαβέρης της Χρυσής Αυγής

Αλιβιζάτε ποια σχέση είχες με τους δύο υπουργούς Αλιβιζάτους του “φασιστικού” καθεστώτος της 4ης Αυγούστου;

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ της μίζας και της ρεμούλας, Νίκος Αλιβιζάτος, δεν ήταν πάντοτε στο ΠΑΣΟΚ ήταν στο ΚΚΕ εσωτερικού και ασφαλώς θαυμαστής του Τσαουσέσκου που τυραννούσε με μια σκληρή κομμουνιστική δικτατορία έναν ολόκληρο λαό, που πεινούσε κυριολεκτικά. Όμως, αυτό δεν είχε καμία σημασία για τον Αλιβιζάτο… 

Ο Αλιβιζάτος χωρίς να έχει να πει τίποτε παρά μόνο γενικολογίες, κατέθεσε σαν μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, χωρίς να καταθέσει κανένα στοιχείο πέρα από την εμπάθειά του και το μίσος του απέναντι σε κάθε τι εθνικιστικό σαν οπαδός του Τσαουσέσκου, την τύχη του οποίου όλοι γνωρίζουμε. Αλλά για να καταλάβετε το ήθος του ανδρός, δεν βγήκε να υπερασπιστεί ποτέ τον Τσαουσέσκου που θαύμαζε μετά την εκτέλεσή του… και πορεύτηκε χωρίς αιδώ προς το ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλιβιζάτος λοιπόν ανακάλυψε νέο ρόλο. Να γίνει ένας από τους πολλούς Ιαβέρηδες κατά της Χρυσής Αυγής γράφοντας και καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι δεν είναι δημοκρατικό κόμμα, ενώ είναι το ΚΚΕ επί παραδείγματι, που επιδιώκει την δικτατορία του προλεταριάτου ή το ΚΚΕ εσωτερικού που υπηρετούσε, που όχι μόνον θαύμαζε, αλλά και πληρωνότανε από την Ρουμανία που είχε δικτατορία του προλεταριάτου… Ή όπως το ΚΚΕΜΛ και τόσα άλλα κόμματα της αριστεράς που αρνούνται τον κοινοβουλευτισμό και ευθέως δηλώνουν ότι θέλουν να τον ανατρέψουν! 

Έτσι λοιπόν, με σωρεία αρθρογραφίας επιμένει έξω από τις εκλογές η Χρυσή Αυγή. Και το λέει αυτός, ένας θαυμαστής του Τσαουσέσκου ο οποίος έκανε εκλογές στις οποίες έπαιρνε 95%. Τι εκλογές δηλαδή… Αυτές ήταν σωστές εκλογές κατά τον Αλιβιζάτο.

Exit mobile version