Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι προεδρία ονειρεύεται ο Αντωνάκης Σαμαράς και πάλι θα μείνει… μπουκάλα!

Πάλι προεδρία ονειρεύεται ο Αντωνάκης Σαμαράς και πάλι θα μείνει… μπουκάλα!

Είναι κοινό μυστικό, πως όταν ο Αντωνάκης Σαμαράς υποστήριξε φανερά τον Κούλη Μητσοτάκη στην ψηφοφορία για την αρχηγία της Νουδούλας, είχε πάρει ως αντάλλαγμα την υπόσχεση πως όταν ο Κούλης θα γίνει πρωθυπουργός, θα τον κάνει πρόεδρο της δημοκρατίας, ή έστω Επίτροπο στην Κομισιόν. Το 2019 ο Κούλης έγινε πρωθυπουργός, αλλά ο Αντωνάκης έμεινε… μπουκάλα. Για την προεδρία επέλεξε ο Μητσοτάκης την διεθνώς και επιτοπίως άγνωστη Σακελλαροπούλου και για την Κομισιόν τον ομοίως άγνωστο Μαργαρίτη Σχοινά. 

Τότε ο… πικραμένος Αντωνάκης αφήνιασε, αλλά βέβαια, το 2019 – 2020 δεν ήταν 1993 κι αν ο Αντωνάκης επιχειρούσε να «ρίξει» τον Κούλη, όπως «έριξε» τον πατέρα του, δεν θα τον ακολουθούσε κανείς. Έτσι, περιορίστηκε σε… προειδοποιητικές βολές, με δημόσιες παρεμβάσεις του – στις οποίες κανείς δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία, διότι θεωρείται πολιτικά νεκρός. 

Τελευταία διαφοροποίησή του από τη γραμμή Κούλη, ήταν η δήλωσή του για την κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Εστία», ο Αντωνάκης απαιτεί… δημόσια δέσμευση του Μητσοτάκη πριν από τις εκλογές, ότι θα τον στηρίξει για πρόεδρο της δημοκρατίας το 2025!!! Σύμφωνα δε με δικές μας πληροφορίες, ο Αντωνάκης απειλεί ότι σε αντίθετη περίπτωση θα δώσει υπόγεια «γραμμή» στα σαμαρόσκυλα για ψήφιση… νεοπατριωτικού κόμματος. Λέγεται μάλιστα, πως έχει έρθει σε συνεννόηση με τον αρχηγό αυτού του… νεοπατριωτικού κόμματος, ο οποίος του έχει υποσχεθεί πως -αν μπει στη βουλή- θα κάνει το… μπαμ και θα τον υπερψηφίσει για πρόεδρο! Ο δε Αντωνάκης, για να δείξει πως εννοεί αυτά που λέει, προσφάτως κανόνισε –μια ομολογουμένως πολύ αβανταδόρικη!- συνέντευξη του αρχηγού του… νεοπατριωτικού κόμματος σε τοπικό ΜΜΕ, που ελέγχει απολύτως.

Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: πως κι αυτή τη φορά ο Αντωνάκης θα μείνει… μπουκάλα!  

Exit mobile version