Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ με τα… γεμιστά στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Η Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ με τα… γεμιστά στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Η Φωτίου ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Σιγά τα λάχανα θα μας πείτε… Σπουδαίο πράγμα! Υπήρχαν και χειρότεροι. Η Φωτίου έγινε γνωστή κέρδισε την μεγάλη δημοσιότητα το τέταρτό της κατά Άντυ Γουόρχωλ, όταν είπε στην Βουλή ότι δεν έχει ο ελληνικός λαός οικονομικό πρόβλημα και με λίγα ευρώ φτιάχνει ένα ταψί γεμιστά και τρώει… Επικεφαλής του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, η Φωτίου βρέθηκε στην δίκη της Χρυσής Αυγής για να συμπαρασταθεί σε αυτούς που θέλουν την καταδίκη του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Και φυσικά αυτό είναι πολιτική παρέμβαση, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τους μεγάλους “δημοκράτες”, που δήθεν πιστεύουν στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Υπάρχει δικαιοσύνη όμως στην Ελλάδα; Το μόνο που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι μια άδικη καταδίκη εις βάρος της Χρυσής Αυγής και την απαλλαγή της SIEMENS λόγω παραγραφής. Και φυσικά το κουκούλωμα πολλών πολλών σκανδάλων και λιστών… Ένας μάλιστα από τους πρωταγωνιστές των λιστών, σήμερα αφού πέρασαν λίγα χρόνια και ξεχάστηκε το θέμα, βγήκε και πάλι στην επιφάνεια ως παράγων της κυβερνήσεως.(Ο φίλος του Σάμπυ Μιωνή, Παπασταύρου και διαπραγματευτής για λογαριασμό του Σαμαρά με τους Ευρωπαίους).

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, στην δίκη της Χρυσής Αυγής, σε επανάληψη της άθλιας ιστορίας “δεν είναι αθώοι”, στην οποία συμμετείχαν όλοι από την Σακελλαροπούλου μέχρι τον Σαμαρά και το ΚΚΕ και οι οποίοι ήθελαν την καταδίκη μας πριν βγει δικαστική απόφαση και σήμερα ακόμη που δικάζεται η Χρυσή Αυγή σε δεύτερο βαθμό, δεν της αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητος όταν αυτό αναγνωρίζεται μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του οποιουδήποτε κατηγορουμένου.

Τι έχουν να πουν όμως οι ψεύτες οι άθλιοι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας που έλεγε ότι εμείς συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Exit mobile version