Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης» για λαθρομετανάστες το Ελλαδιστάν!

«Δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης» για λαθρομετανάστες το Ελλαδιστάν!

Πριν από τις εκλογές του 2019, οι… σκληροί της ΝΔ υπόσχονταν πως οι λαθρομετανάστες «θα επιστρέφουν αμέσως στις χώρες προέλευσής τους».

Τώρα, το… αφήγημα άλλαξε και το άθλιο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν μετατράπηκε σε… «δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης» των λαθρομεταναστών!

Ο παραπάνω όρος χρησιμοποιήθηκε από τον Κούλη Μητσοτάκη σε ομιλία του στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Ζάππειο το υπουργείο (Λαθρο)Μετανάστευσης και Ασύλου με θέμα: «3 χρόνια υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου – 3 χρόνια αποτελεσματική διαχείριση της Μεταναστευτικής Κρίσης».

Ιδού τι ακριβώς είπε ο άλλοτε… λαθρομεταναστευτοφάγος και νυν οπαδός της… ενσωμάτωσης:

«Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας».

Επιπλέον, ο Κούλης καυχήθηκε ότι «17.000 μετανάστες εισήλθαν στη χώρα μας το προηγούμενο έτος, έναντι 900.000 το 2015». Αληθές, αλλά… Αυτοί οι 900.000 που μπήκαν το 2015, έφυγαν από την Ελλάδα και κατευθύνθηκαν κυρίως στην Γερμανία της Μέρκελ, όπου η Ένωση των Βιομηχάνων ζητούσε επιτακτικά 800.000 «φτηνά εργατικά χέρια». Οι 17.000 που μπήκαν το 2022, έμειναν στο Ελλαδιστάν για να… ενσωματωθούν και δεν επέστρεψαν ποτέ στις χώρες προέλευσής τους, όπως υπόσχονταν οι… σκληροί της Νουδούλας!

Τέλος, καυχήθηκε ο Κούλης πως «ανέπνευσαν τα νησιά μας», αφού, όπως είπε, «από 40.000 μετανάστες το 2019 σήμερα υπάρχουν 5.000». Αληθές κι αυτό, αλλά… Που πήγαν οι υπόλοιποι; Φυσικά, δεν επέστρεψαν «αμέσως στις χώρες προέλευσής τους», αλλά προωθήθηκαν στην Αθήνα και τις άλλες ελληνικές πόλεις, για να… ενσωματωθούν.

Αυτά τα ολίγα, για να μη μας δουλεύουν οι Κούληδες!

Exit mobile version