Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα καταλάβατε ποιος είναι ο Ντογιάκος;

Τώρα καταλάβατε ποιος είναι ο Ντογιάκος;

Με αφορμή την παρέμβαση Ντογιάκου στο θέμα της παρακολουθήσεως των τηλεφώνων, παρέμβαση με την οποία κατ’ ουσίαν απαγορεύει στις ιδιωτικές εταιρείες να δίνουν στοιχεία για το ποιοι παρακολουθούνται στην ανεξάρτητη αρχή, βγήκαν 16 Συνταγματολόγοι και με κοινή τους αναφορά τον καταγγέλλουν ότι πράττει αυθαίρετα και παραβιάζει το Σύνταγμα. 

Όλοι αυτοί οι Συνταγματολόγοι όπως και ο Τσίπρας που έκανε σχετική δήλωση, δεν έλεγαν λέξη όταν ο “Παναθηναϊκάκιας” έκλεινε στην φυλακή ένα ολόκληρο κόμμα με ανάλογες μεθοδεύσεις… Και βεβαίως αμείφθηκε για αυτό. Μη ξεχνάμε η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από την Νέα Δημοκρατία, ο Ντογιάκος έκλεισε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή και έγινε (οποία έκπληξη!) Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Πολλοί από αυτούς βεβαίως τότε είχαν πάρει θέση και είχαν πει ότι δεν είναι δυνατόν να κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, όχι όμως όλοι. Όσοι ήταν και είναι τελειωμένοι κομμουνιστές ήταν χέρι-χέρι μαζί με τον Ντογιάκο στην επιχείρηση της εξόντωσης της Χρυσής Αυγής.

Δεν είναι όμως η περίπτωση Ντογιάκου η μοναδική όπου οι δικαστές νομοθετούν χωρίς να έχουν το δικαίωμα και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι η καταδίκη της Χρυσής Αυγής με την οποία με έναν αλλοπρόσαλλο τρόπο οι δικαστές την χαρακτήρισαν εγκληματική οργάνωση σε πλήρη αντίθεση όχι μόνον με τον νόμο, αλλά και με διεθνή συνθήκη του ΟΗΕ, που έχει ψηφίσει η πλειοψηφία της Βουλής και η οποία ξεκάθαρα λέει ότι για να είναι μία οργάνωση εγκληματική πρέπει να υπάρχει οικονομικό όφελος. Με απλά λόγια, αυτοί που μας καταδίκασαν μας καταδίκασαν όχι με βάση τον νόμο, αλλά με έναν νόμο που αυτοί εφηύραν και δεν υπάρχει, δηλαδή παράνομα. 

Exit mobile version