Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γκας Μπιλιράκις: άλλος ένας βουλευτής της ελληνοϊσραηλινής συμμαχίας του Κογκρέσου 

Γκας Μπιλιράκις: άλλος ένας βουλευτής της ελληνοϊσραηλινής συμμαχίας του Κογκρέσου 

Προ ημερών κορυφαίος αμερικανός στρατηγικός αναλυτής δήλωσε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” ότι εάν γίνει πόλεμος Ελλάδος – Τουρκίας, η Ουάσιγκτον απλά θα είναι απούσα. Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος ο πρόεδρος του Ισραήλ και κορυφαίοι παράγοντες του Ισραήλ έχουν δηλώσει ότι δεν θα πάρουν καμία θέση στην περίπτωση εμπλοκής Ελλάδος – Τουρκίας. 

Όμως κάποιοι επιμένουν ότι η σωτηρία μας είναι στον Ιεχωβά και στο Ισραήλ και ακολουθούν σαν τα πιστά σκυλιά στα διάφορα όργανα των ΗΠΑ την γραμμή του σιωνιστικού λόμπυ, το οποίο μη ξεχνάμε είναι αυτό που απαίτησε την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής και το επέτυχε. Κατά τα άλλα, τα “Πρωτόκολλα” λένε ψέματα, μας λένε και απαγορεύεται να λέμε ότι λένε αλήθεια. 

Ο Γκας Μπιλιράκις, λοιπόν, μίλησε για την συμφωνία που κατ’ ουσίαν έγινε να δώσουν τελικά F16 οι Αμερικανοί στους Τούρκους. Στην συνέντευξή του παραδέχεται ότι η ρήτρα για τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν από την αναβάθμιση των τουρκικών F16 δεν συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ. Όσο για την άποψη του Γερουσιαστή Μενέντες περί αυστηρών όρων, είναι άνευ ουσίας, αφού με βάση το νομοσχέδιο του Κογκρέσου δεν υπάρχει ρήτρα όπως και να χρησιμοποιήσει η Τουρκία τα F16! Και ο Μπιλιράκις καταλήγει ότι πρέπει ο Μπάιντεν να πει όχι στην αναβάθμιση των τουρκικών F16 γιατί πράγματι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να κλείσει το θέμα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει και ο Μπάιντεν το έχει δηλώσει! 

Exit mobile version