Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα μάθουμε ποτέ σε ποιόν… «εθνικό ευεργέτη» ανήκει το πλοίο με τους 4,5 τόνους κοκαΐνης;

Θα μάθουμε ποτέ σε ποιόν… «εθνικό ευεργέτη» ανήκει το πλοίο με τους 4,5 τόνους κοκαΐνης;

Όπως είναι γνωστό, την περασμένη Τετάρτη «πιάστηκε» από την ισπανική ακτοφυλακή στα ανοιχτά της Τενερίφης, το φορτηγό πλοίο Blume με φορτίο 4,5 τόνων κοκαΐνης, συσκευασμένης σε βαρελάκια. Από τις ισπανικές αρχές, ανακοινώθηκε πως το εν λόγω πλοίο ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή («εθνικό ευεργέτη», σύμφωνα με τους εγχώριους καθεστωτικούς…) χωρίς όμως να γίνει αναφορά στο όνομα αυτού.


Χθες, εμφανίστηκε και γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ως συνήγορος υπερασπίσεως της πλοιοκτήτριας και της διαχειρίστριας εταιρείας, που δήλωσε πως οι εταιρείες… δεν είχαν σχέση και γνώση με την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών από το πλοίο, κι ότι έμαθαν τα καθέκαστα από τον… τύπο. Λες και δεν επρόκειτο για 4,5 τόνους κοκαΐνης, αλλά για… 4,5 γραμμάρια!

Πρόκειται βέβαια για μια είδηση που θα έπρεπε να απασχολεί όλες αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ, αλλά -ω του θαύματος!- η είδηση πέρασε στα «ψιλά». Προφανώς, διότι ο εφοπλιστής αυτός βρίσκεται πολύ «ψηλά» στην ιεραρχία του σάπιου μεταπολιτευτικού πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας!

(ΥΓ): Και μαζί με την κυβέρνηση, τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τον «επιχειρηματικό» κόσμο,
σιγήν ιχθύος για το μέγα αυτό θέμα τηρούν και τα κόμματα της αριστεράς. Λογικό, καθώς
«όταν τρώνε δε μιλάνε και το πιάτο τους κοιτάνε»!

 

Α.Β.

Exit mobile version