Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι… εθνικόφρονες της ΝΔ και η SolidarityNow του Σόρος

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, με τίτλο «10 χρόνια αλληλεγγύης στην πράξη», για τα 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα της οργάνωσης SolidarityNow.
Μεταξύ αυτών, η υφυπουργός (Λαθρο) Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και ο νυν δήμαρχος και… μελλοντικός διάδοχος του Κούλη στην αρχηγία της ΝΔ, Κώστας Μπακογιάννης.

Όμως, τι είναι και τι ρόλο παίζει η Solidarity Now;

Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του διαβόητου Open Society Foundations, του γνωστού… φιλάνθρωπου Τζώρτζ Σόρος, για να σταθεί αλληλέγγυα στους «ευάλωτους», ήτοι «πρόσφυγες, μετανάστες, θύματα έμφυλης βίας, θύματα βασανιστηρίων, Ρομά παιδιά και νέους, ανθρώπους από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και άλλους».

Μεταξύ των υπολοίπων «αλληλέγγυων» δράσεων της «φιλανθρωπικής» οργάνωσης στην Ελλάδα, ήταν και η εκστρατεία με βασικό μήνυμα «Διώξε το φόβο. Δώσε στέγη», που είχε σκοπό «την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενθάρρυνση των πολιτών να “ανοίξουν το σπίτι τους” και να φιλοξενήσουν για λίγο διάστημα πρόσφυγες που στερούνται στέγης».

Να την χαίρονται οι… εθνικόφρονες της ΝΔ – να… «διώξουν το φόβο» και «ν’ ανοίξουν το σπίτι τους» στα «προσφυγάκια», για να δώσουν το… καλό παράδειγμα και στους υπολοίπους!

 

A.B.

Exit mobile version