Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥΠΟΘΕΣΗ LEOPARD: Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

ΥΠΟΘΕΣΗ LEOPARD: Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Ο Ζελένσκι επιμένει, θέλοντας να παρασύρει προφανώς σε μία ανθρωποσφαγή ολόκληρη την Ευρώπη, ζητώντας την προμήθεια με τεθωρακισμένα άρματα Leopard στην Ουκρανία. Όπως έγινε γνωστό ο Δένδιας φάνηκε πρόθυμος να εξυπηρετήσει τον Ζελένσκι με τους αμερικάνους και τον Μητσοτάκη να είναι σύμφωνοι, αλλά βρήκανε ένα μεγάλο εμπόδιο, που λέγεται Γερμανία. 

Ως γνωστόν, τα Leopard είναι γερμανικής κατασκευής και για να δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία Leopard χρειάζεται η άδεια της Γερμανίας την οποία αυτή δεν δίνει. 

Γιατί η Γερμανία αρνείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις άλλες χώρες στις οποίες έχει πουλήσει Leopard να προμηθεύσουν την Ουκρανία με τα συγκεκριμένα τεθωρακισμένα; Για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι εις βάρος των εθνικών της συμφερόντων μία ανάμειξή της στον πόλεμο Ρωσσίας – Ουκρανίας και εις βάρος βεβαίως όλης της Ευρώπης η κλιμάκωση αυτού του πολέμου. Αυτό όμως δεν το βλέπει η χρεωκοπημένη Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, που έχει καταντήσει ένα πιόνι κυριολεκτικά της αμερικανικής πολιτικής. Εναλλακτικά αντί των Leopard οι αμερικάνοι σκέπτονται να στείλουν στην Ουκρανία τανκς Άμπραμς. Εδώ γεννάται η εξής απορία κάποια αμερικανόδουλα υποκείμενα ήθελαν να προμηθευτεί και η Ελλάδα Άμπραμς αντί για περισσότερα Leopard. Γιατί ο Ζελένσκι ζητάει Leopard, αφού τα Άμπραμς μας έλεγαν ότι είναι καλύτερα; 

Exit mobile version