Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

25η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !

Γιά όσους δεν ξεχνούν : η 25 Ιανουαρίου του 2019, είναι μιά αποφράδα ημέρα, είναι η ημερομηνία ντροπής και προδοσίας της Πατρίδας
Είναι η ημερομηνία που μιά κυβέρνηση κουρελού (ΣΥΡΙΖΑ) με σαθρή πλειοψηφία και στηριζόμενη στα πολιτικά ρετάλια (ΑΝΕΛ), υπέγραψε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, και παρεχώρησε την Ελληνική ταυτότητα, την Ελληνική  γλώσσα, την Ιστορία της, και τον πολιτισμό της,  σε ένα κρατίδιο που δημιουργήθηκε πριν λίγες δεκαετίες, στους Σκοπιανούς, που έψαχναν την ταυτότητά τους, στην κλεμμένη Ιστορία της Ελλάδος.
Αυτή η προδοτική συμφωνία, υπεγράφη κόντρα στη βούληση του Ελληνικού λαού, ο οποίος με τεράστιες πολυπληθείς συγκεντρώσεις εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του.
Η Κυβέρνηση των ΣυριζΑνελητών τα αγνόησε όλα αυτά παντελώς  και επιδεικτικά, και προχώρησε στην προδοτική αυτή ενέργεια, στηριζόμενη υπογείως από την Νέα Δημοκρατία, πράγμα που απεδείχθη εκ των υστέρων, όταν ανέλαβε την εξουσία, και την ακούσαμε να  δηλώνει, ότι δεν μπορεί να καταγγείλει την συμφωνία, επειδή πλέον είχε (λέει) …..υπογραφεί !
Είναι οι ίδιοι υποκριτές, που πριν και κατά τη διάρκεια της συμφωνίας και πριν γίνουν Κυβέρνηση, έπαιρναν μέρος στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας τους ΣυριζΑνελήτες και παρίσταναν τότε μάλιστα , τους γενναίους…….Μακεδονομάχους !
Αυτά ελπίζουμε να τα λάβει υπ´όψιν του ο Ελληνικός λαός, στις επερχόμενες εκλογές και να βεβαιωθεί ότι δεν έχει να κάνει  με την επονομαζόμενη Νέα Δημοκρατία και τον Σύριζα, που διεκδικούν την εξουσία,  αλλά με τον  Σύριζα από την μιά  και τον….. μπλέ Σύριζα από την άλλη !
Κατόπιν αυτών, καταλήγουμε να αναφωνούμε τη γνωστή ρήση: ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ !

Νικόλαος  Η. Σκαντζός

Exit mobile version