Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελετή Μνήμης Ιμίων 2023 – Η Χρυσή Αυγή νίκησε εναντίον όλων!

Τελετή Μνήμης Ιμίων 2023 – Η Χρυσή Αυγή νίκησε εναντίον όλων ! 
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Ιμίων όπως κάνει εδώ και 27 συναπτά έτη. Το μνημείο των Ελλήνων Αξιωματικών από τις 8 το πρωί είχε καταληφθεί από παρακρατικές παρουσίες, όμως αυτό δεν πτόησε τους Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες στον σταθμό του μετρό στον Ευαγγελισμό αποκλεισμένοι από πάνοπλες διμοιρίες της αστυνομίας.

Οι Χρυσαυγίτες, με υψηλό φρόνημα και αποφασιστικότητα απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως το Κίνημα μας αποτελεί την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι σε όσους επιχειρούν να διαγράψουν ολοκληρωτικά την Ιστορική Μνήμη από τον Ελληνικό Λαό.
Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής Φωτόπουλος Άγις, ο οποίος με την ιστορική του αναδρομή θύμισε σε όλους τις νύχτες εκείνης της μεγάλης εθνικής προδοσίας, τον Ιανουάριο του 1996.
Ακολούθως, ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Χατζησάββας Χρήστος έλαβε τον λόγο δίνοντας με την ομιλία του το στίγμα για τον διαχρονικό Αγώνα του Κινήματος μας, έναν Αγώνα που αποτελεί Τιμή και Χρέος για όλους μας και δεν λογαριάζει κοινοβουλευτικές έδρες και αξιώματα, διώξεις ή άδικες φυλακίσεις, και που αποτελεί την πιο απτή απόδειξη πως εμείς δεν προδώσαμε ποτέ την αξιοπρέπεια μας και τα Ιδανικά μας.
Εκ μέρους των Εθνικιστικών Κινημάτων του εξωτερικού, υπήρξε παρέμβαση από τον επικεφαλής του πολωνικού Narodowe Odrodzenie Polski Συναγωνιστή Adam Gmurczyk, καθώς και από τον Συναγωνιστή Jim Saleam, πρόεδρο του κόμματος Australia First Party.
Στην συνέχεια, απηύθυνε ομιλία η Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος Αθηνών Μιχαλολιάκου Ουρανία, η οποία και μετέδωσε το μήνυμα του Ιδρυτή της Χρυσής Αυγής και Ηγέτη του Εθνικισμού στην Πατρίδα μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, ο οποίος μέσα από τα δεσμά της φυλακής αποτελεί και τώρα όπως και πάντα, την μεγαλύτερη πηγή δύναμης και έμπνευσης για τις Καρδιές μας !
Αμέσως μετά άναψαν οι πυρσοί, και άπαντες οι Συναγωνιστές σε στάση προσοχής δήλωσαν με όλη την δύναμη της Ψυχής τους :
Χριστόδουλος Καραθανάσης – ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Παναγιώτης Βλαχάκος – ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Έκτορας Γιαλοψός – ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Η Τελετή Μνήμης έληξε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος
Ζήτω η Χρυσή Αυγή
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς
Exit mobile version