Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστροφή στην “ομαλότητα”: Βρισιές και ουρλιαχτά στα κανάλια από βουλευτές.   

Επιστροφή στην “ομαλότητα”: Βρισιές και ουρλιαχτά στα κανάλια από βουλευτές.   

Όταν έγινε γνωστό ότι για 3.701 ψήφους δεν εισέρχεται στην βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι πολιτικοί μας και τα συνεταιράκια τους τα ΜΜΕ, που κυβερνούν την χώρα μίλησαν για επιστροφή στην “ομαλότητα” και ότι όλα πλέον θα είναι ωραία και πολιτισμένα στα κανάλια και στην βουλή. Πήραμε πρόσφατα ένα δείγμα της… “ομαλότητος”: Σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ακούστηκαν διάλογοι και χαρακτηρισμοί όπως: “είσαι αλήτης”, “δεν ντρέπεσαι”, “είσαι τραμπούκος”, “θα σε πάω στα δικαστήρια”, “είστε ψεύτες και συκοφάντες”, “είστε φασίστες”.

Η συνέχεια στην βουλή με πρωταγωνιστές Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη όπου απολαύσαμε μία ακόμη επίδειξη πολιτικού κουτσαβακισμού. Κατά τα άλλα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους έφταιγε και απομονώναν μία φράση ή μία λέξη ακόμη από ολόκληρη ομιλία για να συκοφαντήσουν το μόνο κόμμα, που δεν ανήκε στο Σύστημα, το μόνο κόμμα που πολεμούσε το Σύστημα.

Σχετικά τώρα με τα περί απαγορεύσεως συμμετοχής στις εκλογές ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δήλωση κάποιων “κυρίων” ότι δεν μπορούν να τους αποκλείσουν γιατί αυτοί δεν ανήκαν στην Χρυσή Αυγή. Όχι μόνον δεν ανήκαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά έβριζαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό το παρουσιάζουν σαν πολιτικό τους προσόν! Ταυτόχρονα όμως θέλουν τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων τους δίνουν τους ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μονά ζυγά δικά τους. Λογαριάζουν όμως χωρίς τους αληθινούς Χρυσαυγίτες, που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Exit mobile version