Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αιτία της λύσσας του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής

Η αιτία της λύσσας του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής

Γιατί λυσσάνε οι συστημικοί με την Χρυσή Αυγή, όπως φάνηκε για μια ακόμα φορά στην προχθεσινή συγκέντρωση για τα Ίμια; Διότι, η Χρυσή Αυγή ήταν η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη στην νεότερη ελληνική ιστορία, που αμφισβήτησε εμπράκτως την κυριαρχία τους και χρειάστηκε να καταφύγουν σε παράνομες διώξεις εναντίον του Αρχηγού και των στελεχών της για να την αποδυναμώσουν! Φοβούνται δε οι συστημικοί και οι διεθνείς προστάτες τους, επανάληψη της ιστορίας στο μέλλον, εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν!
Στο άρθρο με τίτλο «Ποιοι και γιατί έβαλαν την Χρυσή Αυγή στη φυλακή», που δημοσιεύθηκε εδώ τις προηγούμενες ημέρες, αναφερόταν και το εξής στοιχείο: «Στο Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο τότε πρωθυπουργός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, είχε καταφθάσει δημοσκόπηση στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν στο 18% και πλησίαζε τον ΣΥΡΙΖΑ!».

Σε κάποιους αυτό φάνηκε υπερβολικό. Κι όμως, είναι αλήθεια – και μάλιστα πιστοποιημένη από την πιο εχθρική προς το Κίνημα πηγή! Να θυμίσουμε, ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έδιναν την εποχή εκείνη –τις παραμονές των διώξεων- στην Χρυσή Αυγή ποσοστά υψηλότερα από το καταγεγραμμένο 7% των
εκλογών του 2012, αλλά όχι και 18%.

Πιο συγκεκριμένα, η Pulse κατέγραφε την Χρυσή Αυγή στο 13,5%, η Public Issue στο 13%, η Rass στο 8,3%, η Metrisi στο 10,8% και η MRB στο 9,1%.

Την «μαύρη» –για το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους διεθνείς του προστάτες- αλήθεια, την αποκάλυψε η εδρεύουσα στην Αμερική σιωνιστική οργάνωση World Jewish Congress (Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο), σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Το κάλεσμα μποϊκοτάζ του ελληνικού κόμματος θυμίζει τη δράση των Ναζί κατά των εβραϊκών καταστημάτων το 1933». Η ανακοίνωση αφορούσε έκκληση του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Νέα Υόρκη, για μποϊκοτάζ των καλλυντικών της Estée Lauder, σε απάντηση της απαίτησης του
ιδιοκτήτη της εταιρείας και προέδρου του WJC, Ronald S. Lauder, να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, γιατί… «αποτελούσε απειλή για την δημοκρατία».

Κατέληγε δε ως εξής η ανακοίνωση αυτή του WJC – αναφερόμενη προφανώς στα αποτελέσματα των λεγόμενων «κρυφών» δημοσκοπήσεων:
«Η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή πέρυσι, κερδίζοντας επτά τοις εκατό των ψήφων, ή 18 έδρες, στο 300μελές κοινοβούλιο της Ελλάδας. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι το κόμμα έχει τώρα από 14 έως 18 τοις εκατό της λαϊκής υποστήριξης». 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

Α.Β.

Exit mobile version