Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Aγαπητοί Συν-αγωνιστές και Συν-αγωνίστριες,
 
    Με αφορμή την μεγαλειώδη μας συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τα Ίμια (1996) γράφω τα παρακάτω. 
 
Χθες, 28-1-2023, στο κέντρο της πολύπαθης, πολύγλωσσης και πλέον, βρώμικης πόλης(;) των Αθηνών, ξενοκρατούμενης βεβαίως, η δημοσιογραφία μπουρδολογία εναντίον μας καλπάζει με ρυθμούς τρελούς. Η απάντησή μας τους δόθηκε με την ανακοίνωση που εκδοθηκε πριν λίγο, εδώ: ΝΟΜΙΜΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (xrisiavgi.com)
 
Νόμιμη συγκέντρωση, νόμιμο κόμμα, κοινοί άνθρωποι. Ανθρωποι με σκέψη , κρίση , όχι κολλημένοι στο FB δηλαδή άψυχοι, κενοί.
 
Η ελληνική ψυχή ζει μέσα μας , αθέλητα κρυμμένη. Το Ούτε Βήμα πίσω , ώς σύνθημα , ανήκει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δη πιο συγκεκριμένα μετά τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο το 2013… για τον εκφοβισμό των οπαδών και φίλων του κινήματός μας.
 
Ζωντανοί , τιμάμε , τιμήσαμε και θα τιμάμε τους νεκρούς μας. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το σύνθημά μας και ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ, το μοτό μας για το μέλλον. Ενας αποεκείνους, όχι στην αρχή, μετέπειτα , όποτε μπορούσαμε κατεβαίναμε στην πορεία αυτή. Είτε στο αγαλμα του Κολοκοτρώνη, είτε στη Μιχαλακοπούλου στην Κατεχάκη , είτε στη ΛΑΕΔ… Ενας από τους πολλούς, ανώνυμος μέσα στο πλήθος.
 
Οψόμεθα σε οδό Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη… 
 
ο Παρατηρητής 
 
 
 
Exit mobile version