Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πολιτικό σύστημα θυμήθηκε τα θύματα του ολοκαυτώματος, αλλά δεν θυμήθηκε τους Ήρωες των Ιμίων

Το πολιτικό σύστημα θυμήθηκε τα θύματα του ολοκαυτώματος, αλλά δεν θυμήθηκε τους Ήρωες των Ιμίων

Με το σύνθημα «We Remember» («Θυμόμαστε»), που λανσάρισε το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, και με φωταγωγήσεις τίμησε αυτές τις μέρες το πολιτικό σύστημα της χώρας την «Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος». 

Έτσι, με το σύνθημα «We Remember» και μια φωτογραφία κρατουμένων παιδιών σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, φωταγωγήθηκε η βουλή, ενώ με το ίδιο σύνθημα και παρόμοια θέματα φωταγωγήθηκαν τα δημαρχεία των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Λάρισας, της Βέροιας, της Πρέβεζας, της Ξάνθης, των Χανίων και της Χαλκίδας.

Επιπλέον, ειδική συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, για να τιμηθούν τα θύματα του ολοκαυτώματος. Κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση, μίλησαν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και στο τέλος της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος.

Ωστόσο, το πολιτικό σύστημα ΔΕΝ θυμήθηκε ούτε φέτος την επέτειο των Ιμίων και ΔΕΝ τίμησε τους τρεις Ήρωες, με συνθήματα, φωταγωγήσεις, ειδικές συνεδριάσεις της βουλής και τα τοιαύτα. Αναμενόμενο…

 

Α.Β.

Exit mobile version