Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταδικάστηκε για “ΣΥΣΤΑΣΗ” εγκληματικής οργανώσεως στην Δίκη της Χρυσής Αυγής! 

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταδικάστηκε για “ΣΥΣΤΑΣΗ” εγκληματικής οργανώσεως στην Δίκη της Χρυσής Αυγής! 

Το μόνο που τους ενδιήφερε με την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι αυτών που λάκισαν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που τους περισσότερους τους άφησαν ελεύθερους,  ήταν να την εξουδετερώσουν πολιτικά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός της νομοθεσίας που προωθούν προκειμένου να αποκλειστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις εκλογές! Αυτός είναι ο κύριος στόχος και όχι κάποια κόμματα, τα οποία οι ίδιοι έστησαν προβάλλοντάς τα για να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ότι η δίωξη αυτή είναι πολιτική αποδεικνύεται από το γεγονός της άγνοιας, η οποία υπάρχει από νομικούς μάλιστα, για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Χαρακτηριστικά διαβάσαμε σε έγκυρη ιστοσελίδα: 

“Πέρα από τα πολιτικά επιχειρήματα, τις κομματικές έριδες και την προεκλογική αντιπαράθεση, η ρύθμιση που προκρίνει η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει ουσιώδη προβλήματα συνταγματικότητας όπως περιέγραψε με ενάργεια και ακρίβεια ο Αντύπας Καρίπογλου. Ο διακεκριμένος νομικός, πρώην πρόεδρος του κόμματος «Δράση» και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (σε τιμητική θέση) της Νέας Δημοκρατίας τον Σεπτέμβριο του 2015, μιλώντας σε εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών υπογράμμισε τα προβλήματα της ρύθμισης, όπως:

1)Στο ποινικό Δικαστήριο καταδικάστηκαν άνθρωποι οι οποίοι συγκρότησαν –θεωρήθηκε ότι συγκρότησαν, κρίθηκε– μία εγκληματική οργάνωση, η οποία μπορεί σε πολύ μεγάλο βαθμό να συμπίπτει οργανωτικά ή στα πρόσωπα με την ηγεσία της «Χρυσής Αυγής» και πολλά στελέχη της, αλλά ασφαλώς σε ένα ποινικό Δικαστήριο δεν μπορούμε να έχουμε κατηγορουμένη τη «Χρυσή Αυγή». Δεν μπορούμε να έχουμε κατηγορούμενο ένα νομικό πρόσωπο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να έχουμε κάποιο έννομο αποτέλεσμα από το σκεπτικό, την αποδεικτική διαδικασία που ακολουθήθηκε σε μία ποινική δίκη ως προς αυτό το νομικό πρόσωπο.”

Πέρα από το γεγονός ότι είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί μία δικαστική απόφαση για συγκεκριμένα άτομα να θέσει εκτός νόμου ένα πολιτικό κόμμα, ο νομικός κ. Καρίπογλου, υποψήφιος βουλευτής επικρατείας της Ν.Δ., γράφει για άτομα που καταδικάστηκαν για “συγκρότηση”- σύσταση εγκληματικής οργανώσεως! Ας μάθει, λοιπόν, ότι σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ΚΑΝΕΝΑΣ ούτε ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε για σύσταση εγκληματικής οργανώσεως! Και εδώ αρχίζει ο παραλογισμός αυτής της πέρα για πέρα ΑΔΙΚΗΣ και αστήρικτης νομικά καταδίκης! Καταδικάστηκαν κάποιοι ως διευθυντές και άλλοι ως μέλη μίας “εγκληματικής οργανώσεως”, αλλά για την σύσταση της ΚΑΝΕΝΑΣ! Πως έγινε αυτή; Πως συστάθηκε; Από ποιους και πότε;! Εκτός εάν θεωρήθηκε η δήλωση στον Άρειο Πάγο “σύσταση εγκληματικής οργανώσεως”… 

Η απόφαση για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι μία απόφαση για την οποία θα έπρεπε να ντρέπονται όχι μόνον οι δικαστές που την υπέγραψαν, αλλά όλοι όσοι παριστάνουν τους υπερασπιστές του νόμου σε αυτήν την χώρα όπου κυριαρχεί πράγματι ο νόμος της ζούγκλας και αθωώνονται καρχαρίες. 

Exit mobile version