Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στον Πρετεντέρη και στο άρθρο του “Ποιοί μένουν τελικά Ευρώπη”

Μια απάντηση στον Πρετεντέρη και στο άρθρο του “Ποιοί μένουν τελικά Ευρώπη”

Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, τα οποία χρωστάνε πολλά εκατομμύρια ευρώ επίσης, αλλά κυκλοφορούν χωρίς πρόβλημα, γιατί το χρέος είπανε ότι δεν βαραίνει τον τίτλο της (τι είδους νομοθεσία είναι αυτή;), μία εφημερίδα που ακολουθεί σκληρή γραμμή υπέρ της κυβερνήσεως, αλλά δεν αποκλείεται να το γυρίσει, το έχει κάνει πολλές φορές, σχεδόν επάγγελμα… όπως με τον Μητσοτάκη στο παρελθόν στην αποστασία το ’65 και με τον Ανδρέα Παπανδρέου το ’89!

Στην εφημερίδα αυτή λοιπόν, το ‘βαρύ πυροβολικό” της αρθρογραφίας της, ο Πρετεντέρης, σε άρθρο με τίτλο “Ποιοι μένουν τελικά Ευρώπη”, έγραψε τα εξής: 

“Το 2015 και απέναντι στις παλινωδίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απέναντι στην αμφισβήτηση αλλά και την διακινδύνευση της Ευρωπαϊκής ταυτότητας της χώρας, χιλιάδες πολίτες δήλωσαν “μένουμε Ευρώπη”. Ήταν ένα ωραίο αυθόρμητο σύνθημα, αλλά και κάτι περισσότερο… Το ρεύμα αυτό ηττήθηκε στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015, αλλά κέρδισε τον πόλεμο.”

Ωραίος “δημοκράτης” ο Πρετεντέρης! Ένα ολόκληρο δημοψήφισμα, στο οποίο το ΟΧΙ είναι πάνω από 60% και με το ΟΧΙ αυτό ήταν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένα δημοψήφισμα που πρόδωσε και ο Τσίπρας και φυσικά και η Ν.Δ., ήταν απλά μία ήττα, αλλά το λιγότερο από 40% κέρδισε τελικά τον πόλεμο! Πως τον κέρδισε;… Με άλλο δημοψήφισμα; Γιατί άλλο δημοψήφισμα δεν έγινε. 

Έτσι εννοούν την δημοκρατία και έτσι κερδίζουν τους πολέμους και ας χάνουν τα δημοψηφίσματα οι δημοκράτες που εκφράζει ο κάθε Πρετεντέρης…

Exit mobile version