Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι στιγμές που βιώνουμε ως Έθνος είναι ιστορικές, συγκινητικές και καθοριστικές για την βιωσιμότητα τού Ελληνισμού μας. Το Τίμιο Ελληνικό Αίμα εξακολουθεί να ρέει στα γαλανά ύδατα τής Πατρίδος μας με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να διασώζουν την Τιμή ενός ολάκερου Έθνους. Κι αυτό όταν η ηγεσία και το πολιτικό καθεστώς τού ελληνόφωνου νεοταξισμού δίνουν Γη και ύδωρ στους προαιώνιους εχθρούς μας.

 

Η συναισθηματική φόρτιση που κατατρέχει ολάκερη την ύπαρξή μου είναι πρωτοφανής. Έχοντας ζήσει την τραγωδία των Ιμίων ως Στρατιώτης στην Μυτιλήνη, ζω νοερά την νέα τραγωδία με τούς δύο Ηρωικούς Ικάρους μας, τον Ευστάθιο και τον Μάριο – Μιχαήλ, που έπεσαν στο βωμό τού καθήκοντος σε εκπαιδευτική πτήση στα ανοικτά τής Ανδραβίδας. Τα δάκρυα κυλούν και το γόνυ κλίνει ευλαβικά στην μνήμη των σύγχρονων Ηρώων μας που προστίθενται σε μια ολάκερη στρατιά Εθνομαρτύρων.

 

Την ίδια στιγμή οι προκλήσεις των Τούρκων και η υποχωρητικότητα των προσκυνημένων πολιτικών ξεχειλίζουν την οργή που αισθάνομαι. Οι Τούρκοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να ειρωνευτούν τούς πεσόντες αδερφούς μας και την Ιερή Ελλάδα μας αποδεικνύοντας στην πράξη το αθάνατο ρητό των προγόνων μας ότι πας μη Έλλην εστί βάρβαρος. Και οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά από το τελευταίο τραγικό συμβάν τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει στην πρύμνη ελληνικό λιμενικό σκάφος στο Φαρμακονήσι, με τούς λιμενικούς μας να απαντούν σθεναρά και ανδρεία ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς.

 

Λίγα εικοσιτετράωρα πιο πριν Τούρκοι εξτρεμιστές επιτέθηκαν στον Πρόεδρο τού Πανελλήνιου Συλλόγου των Πομάκων, των Ελλήνων μουσουλμάνων στην Ελεύθερη Θράκη μας. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας επιτρέπει στην Θράκη μας την ύπαρξη τουρκικού κόμματος και τουρκικού προξενείου και όταν οι Τούρκοι εγείρουν ψευδεπίγραφα τουρκικά μειονοτικά δικαιώματα.

 

Ήδη επανέρχονται οι πράκτορες τής Άγκυρας και ζητούν τουρκική γλώσσα στα σχολεία και στην κοινωνία και Τούρκους μουφτήδες. Παράλληλα στο Αιγαίο τα τουρκικά πολεμικά και ερευνητικά πλοία και αεροσκάφη εισέρχονται στα χωρικά μας ύδατα και τον εναέριο χώρο μας όποτε θέλουν, με τούς Τούρκους να απειλούν, να απαιτούν αποστρατικοποίηση των νησιών μας, να γυρεύουν συγκυριαρχία στο Αιγαίο και τώρα ακόμη και εδαφικά και μειονοτικά δικαιώματα έως την Θράκη.

 

Από την άλλη πλευρά οι τοπικές αρχές τής Θεσσαλονίκης ενέκριναν την μετονομασία κεντρικής οδού σε Λεωφόρο Εβραίων Μαρτύρων. Εγώ θα απαντήσω ότι η Ιερή Γη τής Ελλάδος μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Αυτή είναι η βιοθεωρία και η απόλυτη αλήθεια των Αρχαίων Ελλήνων Προγόνων μας, ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια. Προτείνω λοιπόν η συγκεκριμένη οδός τής Θεσσαλονίκης μας να μετονομαστεί σε Λεωφόρο Ηρώων Ικάρων Ευσταθίου Τσιτλακίδη και Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

 

Οι οδυνηρές στιγμές για όλους εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες δεν έχουν τελειωμό για τον συναισθηματικό μας κόσμο και την εθνική μας υπόσταση ακόμη και στο εσωτερικό τής Πατρίδος μας. Έτσι λοιπόν αναρχοπράκτορες βεβήλωσαν το άγαλμα τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη στην Παλαιά Βουλή αναγράφοντας το σύνθημα “η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς”. Και η λύση είναι πολύ απλή. Να αφανιστούν από προσώπου γης οι ανθέλληνες προδότες για να ζήσει η Ελλάς.

 

Ωστόσο τα κόμματα τού ελληνόφωνου νεοταξικού καθεστώτος ερίζουν υποκριτικά αναμεταξύ τους με πρόσχημα τις υποκλοπές, δείχνοντας τις πραγματικές τους προθέσεις. Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει διάλυση τής βουλής και εκλογές, απέχοντας λέει από τις κοινοβουλευτικές διεργασίες πλην τής συντονισμένης επιχείρησης των δημοκρατών ψευτορωμιών για τον αποκλεισμό τού Εθνικισμού μας από τις εκλογές. Ο Αληθινός λόγος είναι ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η μόνη Αληθινή και Γνήσια Φωνή Όλων των Ελλήνων όταν οι ψευτορωμιοί έχουν φτάσει στο σημείο να λέγουν ότι η επίσημη θρησκεία τού κράτους είναι η ανεξιθρησκία, επομένως η σιωνιστική πανθρησκεία.

 

Ο επικεφαλής τού ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας μάς λέει δημοκρατία ή Μητσοτάκης. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τον Πιστό Ελληνισμό μας απορρίπτουμε και την Σκύλλα και την Χάρυβδη στην πολιτική και κομματική τους διάσταση. Απαντούμε με σθένος ότι έχουμε ήδη επιλέξει την Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα των Αγίων και των Ηρώων. Ελλάς ή ταν ή επί τας. Αλλά η Νίκη τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού μας θα επιτευχθεί οπωσδήποτε.

 

Είναι η Νίκη τού Ελληνικού Εθνικισμού, τού Πιστού Ελληνισμού και τού Εθνικού Στρατού μας. Είναι ένα απόλυτα και ολοκληρωτικά ελληνικό καθεστώς μιας Λαϊκής Εθνοκρατίας για την Εθνική Ισχύ, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Ελευθερία πάσης Ελληνικής Γης και Ψυχής. Το Ιερό Χρέος προς τούς Εθνομάρτυρες τής Ελληνικής Φυλής και ο Ιερός Πόθος για την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά μας μάς καλούν. Κι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές με τον Πιστό Ελληνισμό και τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό θα ανταποκριθούμε στον απόλυτο βαθμό.

 

Εθνική Αντίσταση ενάντια στους βαρβάρους εχθρούς μας και την παγκοσμιοποίηση. Ότι δεν παραχωρούμε ούτε έναν λίθο αιματοβαμμένης Ελληνικής Γης πάρα μονάχα απελευθερώνουμε ελληνικά εδάφη προσωρινά αλύτρωτα. Εθνικιστικός Αγών για την ελευθερία τής Ιερής Ελλάδος μας με την συντριβή τού ελληνόφωνου πολιτικού νεοταξισμού και τής παγκοσμιοποίησης. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε Ζωντανό Έθνος. Και η Ιερή Οδός είναι μόνον μία. Η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς ενάντια στην υποδούλωση. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!! Ζήτω η Νίκη!!!

Exit mobile version