Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφος Ελλήνων εξωτερικού: Άλλη μία φούσκα της Ν.Δ.

Ψήφος Ελλήνων εξωτερικού: Άλλη μία φούσκα της Ν.Δ.

Μεγάλη προβολή έγινε τα περασμένα χρόνια για τους 500.000 Έλληνες, που έδιωξε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με τα Μνημόνια στο εξωτερικό και οι οποίοι όλα δείχνουν ότι ίσως έχουν χαθεί για πάντα για την Ελλάδα. 

Επιχειρώντας να διασκεδάσει τον ζόφο αυτής της απώλειας η ΝΔ κατέθεσε τον νόμο για την ψήφο στις εκλογές των Ελλήνων του εξωτερικού. Και αυτό σε μία περίοδο που η Ελλάδα κυριολεκτικά πεθαίνει και στην τελευταία απογραφή ήταν η πρώτη απογραφή μετά το… 1821 όπου ο πληθυσμός της Ελλάδος μειώθηκε! 

Σχετικά, λοιπόν, με τις προσεχείς εκλογές από τους σχεδόν 500.000 Έλληνες, που έφυγαν στο εξωτερικό λόγω των μνημονίων, δήλωσαν επιθυμία να ψηφίσουν και γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους μόλις 3.900! Στις ΗΠΑ 120 άτομα, στην Αυστραλία 40 άτομα! 100 στην Ολλανδία, 90 στην Γαλλία και οι πλέον “πολιτικοποιημένοι”, που αλλού; Στην Ελβετία (220!) όπου ευρίσκονται και οι τράπεζες, που οι πονηροί Ρωμιοί έχουν τις καταθέσεις τους…

Εάν σκεφτεί κανείς ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε τον Ιούλιο του 2019 έξω από την βουλή για 3.701 ψήφους, είναι ευνόητο ότι θα έπαιρνε πολύ περισσότερους ψήφους από αυτούς που τις έλειψαν εάν όλοι αυτοί οι Έλληνες, οι αηδιασμένοι από την Ελλάδα των πολιτικών, δεν είχαν εγκαταλείψει την χώρα. 

Το γεγονός επίσης ότι δείχνουν αδιαφορία για να ψηφίσουν δείχνουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση και κανένα ενδιαφέρον να επιστρέψουν στην χώρα και ίσως η πατρίδα μας τους έχασε για πάντα γιατί τους έδιωξαν οι πολιτικοί των μνημονίων.

Exit mobile version