Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κοράκια του χρήματος απαιτούν 280.000 φτηνά εργατικά χέρια… Έρχεται νέο «κύμα» λαθρομεταναστών μετά τις εκλογές!

Το 2015, η Ένωση Βιομηχάνων της Γερμανίας απαίτησε 800.000 φτηνά εργατικά χέρια, για να συνεχίσουν τα κοράκια του χρήματος να έχουν υπερκέρδη. Ακολούθησε το «άνοιγμα» των ελληνικών συνόρων και περίπου 1 εκατομμύριο «φτηνά εργατικά χέρια» από την Ασία προωθήθηκαν ως δήθεν «πρόσφυγες» μέσω Τουρκίας και Ελλάδος στη Γερμανία…

Το κόλπο αυτό των Γερμανών βιομηχάνων αντιγράφουν τώρα τα εγχώρια κοράκια του χρήματος, επικαλούμενα την δήθεν έλλειψη εργατικών χεριών στον κατασκευαστικό κλάδο, τον τουρισμό και την εστίαση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με καθοδηγούμενα δημοσιεύματα σε καθεστωτικά ΜΜΕ, οι κατασκευαστικές-οικοδομικές εταιρείες καθώς και οι εταιρείες του τουρισμού και της εστίασης, υπολογίζουν τις ελλείψεις σε 280.000. Και όντως υπάρχουν ελλείψεις. Γιατί όμως υπάρχουν αυτές οι ελλείψεις; Διότι, τα κοράκια δίνουν μεροκάματα και μισθούς πείνας, για υπερεργασία υπό συνθήκες «ρωμαϊκής γαλέρας», προκειμένου να έχουν υπερκέρδη. Γι’ αυτό το λόγο δυσκολεύονται να βρουν στην Ελλάδα πρόθυμους  και τους αναζητούν στα «σκλαβοπάζαρα» της Ασίας και της Αφρικής.

Απαιτούν, λοιπόν, από το κράτος διακρατικές συμφωνίες για την είσοδο και διαμονή των ξένων εργατών στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες, τα κοράκια του τουρισμού και της εστίασης έφτασαν μέχρι το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας (ΑΣΕ) για να ζητήσει επίσημα διακρατικές συμφωνίες για την εισαγωγή ξένων εργατών, ωστόσο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες, υποστηρίζοντας ότι 80.000 ξένοι εργαζόμενοι θα αλλοιώσουν το τοπίο της εργασίας τόσο σε επίπεδο εργασιακών δικαιωμάτων όσο και μισθών. Έτσι, το ΑΣΕ δήλωσε αναρμόδιο να αποφασίσει γι’ αυτό το ζήτημα, πετώντας το «μπαλάκι» στην Εθνική Επιτροπή Εργασίας, ένα όργανο που συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Προφανώς, οι απαιτήσεις των κοράκων θα ικανοποιηθούν, αλλά… μετά τις εκλογές. Προβλέπεται, λοιπόν, νέο «κύμα» λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα! Γι’ αυτό άλλωστε και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έστησε γιγαντιαίες νέες «δομές» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω)!

Βέβαια, αν υπήρχε στην Ελλάδα ένα ισχυρό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και υπό τον φόβο περαιτέρω ενίσχυσής του, θα ήταν πολύ δύσκολο να υλοποιηθούν τέτοια σχέδια. Αλλά, ας όψονται οι προδότες που διέσπασαν την Χρυσή Αυγή…

Exit mobile version