Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγική η οικονομική ζωή της χώρας 

Τραγική η οικονομική ζωή της χώρας 

Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ”, που στηρίζει με χέρια και με πόδια την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε πίνακας σύγκρισης κόστους ζωής και μισθών μεταξύ οκτώ χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Συγκεκριμένα εξεταζότανε με βάση το κόστος για 24 βασικά προϊόντα και υπηρεσίες τι ποσοστό αυτό αντιπροσωπεύει σαν ποσοστό του μέσου καθαρού μισθού. 

Διαβάστε να φρίξετε. Για τα 24 αυτά προϊόντα και υπηρεσίες οι Γερμανοί και οι Γάλλοι πληρώνουν μόνο το 19% από το καθαρό μισθό τους. Οι Ισπανοί το 21% και οι Ιταλοί το 27%. Ακόμη και η κατεστραμμένη από τον κομμουνισμό Ρουμανία το 36% του ποσοστού του μισθού. Στην Ελλάδα ξέρετε πόσο είναι αυτό το ποσοστό; Είναι το… 49%! 

Για τα ίδια προϊόντα δηλαδή, που αγοράζει ο Γάλλος και ο Γερμανός, ο Έλληνας πληρώνει τριπλάσια τιμή! Και διπλάσια από του Ιταλού! Κατά τα άλλα τα κανάλια θριαμβολογούν και γιατί όχι, όπως και οι εφημερίδες, χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ και κανένας δεν τους λέει λέξη και όσο για την Νέα Δημοκρατία, που θα μείωνε το χρέος του κόμματος, από 340 εκατομμύρια ευρώ έχει φτάσει τα 400! Μία από τα ίδια και για το ΠΑΣΟΚ..   

Exit mobile version