Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σπίρτζης και οι “αγριάδες” του

Ο Σπίρτζης και οι “αγριάδες” του

Για δεκαετίες ολόκληρες υπήρξε εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ, υμνητής του Ανδρέα Παπανδρέου και σοσιαλιστής όπως δήλωνε, αλλά πολύ εύκολα πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ όταν είδε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Το όνομα του Σπίρτζης Χρήστος πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα υπέρμαχος σφοδρός της πολιτικής του, ο οποίος μάλιστα προβάλλεται και σαν σκληρό στέλεχος της αριστεράς κατά της δεξιάς. Μη ξεχνάμε ότι υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής του Τζωρτζ Παπανδρέου των μνημονίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και ύστερα με πάσαν άνεση σαν να παίζει συγκρουόμενα σε λούνα παρκ πέρασε στην μαϊμού αντιμνημονιακή παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην αφήσει δε και καμία αμφιβολία για την “αριστεροσύνη” του έβαλε και το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη στο γραφείο του.

Ο Σπίρτζης που φυσιογνωμικά κινείται μεταξύ Αρτέμη Μάτσα και Δήμου Σταρένιου και ο οποίος όταν φεύγει από το γραφείο του με τον Άρη Βελουχιώτη γευματίζει πολυτελώς σε στέκια υψηλής γαστρονομίας μαζί με εφοπλιστές και εκατομμυριούχους είναι έτοιμος πλέον για την έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα για να φέρει τον σοσιαλισμό στην Ελλάδα, όπως τον έφερε το ίνδαλμά του ο Ανδρέας Παπανδρέου που έβγαλε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, έδιωξε τις βάσεις και είπε και άλλα πολλά παραμύθια από αυτά που τρώνε αμάσητα πολλοί αθώοι και αγνοί που έχουν παρασύρει οι απατεώνες της αριστεράς.

Η τελευταία δήλωση Σπίρτζη όμως είναι όλα τα λεφτά. Είπε ο Σπίρτζης: “θα επαναφέρουμε την δημοκρατία είτε με το καλό, είτε με το άγριο”! 

Το “άγριο” όχι μόνον του Σπίρτζη, αλλά και της Ν.Δ. το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι Χρυσαυγίτες μέσα από τα κελιά μας. Γιατί μαζί συμφώνησαν με την Ν.Δ. για την καταδίκη μας μαζί συμφώνησαν για αυτό το όργιο παρανομιών και μεθοδεύσεων αντισυνταγματικών γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους χάλαγε την πιάτσα δεν ήταν μέρος του παιχνιδιού τους… Τι επιτυγχάνει με την έκφραση “άγριο” ο Σπίρτζης; Είναι απλό: Α) Συσπειρώνει τους αριστερούς γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ υποσχόμενος την ρεβάνς. Αυτό σημαίνει “άγριο”. Β) Φοβίζει τους δεξιούληδες και τους κεντρώους ότι δήθεν θα φέρει τον κομμουνισμό και τους σπρώχνει στην Νέα Δημοκρατία και Γ) όπως ακριβώς σπρώχνονται κάποιοι προς την Νέα Δημοκρατία άλλοι σπρώχνονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό λέγεται πόλωση. Πόλωση που την θέλει και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και για αυτό το “άγριο” του Σπίρτζη βολεύει και την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Exit mobile version