Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τη άδεια του Αρείου Πάγου θα παίρνουν τα κοράκια των «funds» τα σπίτια των Ελλήνων!

 

Υπέρ της δυνατότητας των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» ενυπόθηκων δανείων servicers να βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτια Ελλήνων, που αποτελούν πρώτη κατοικία, και να προβαίνουν σε πράξεις εκτέλεσης ως δικαιούχοι διάδικοι για λογαριασμό των funds, απεφάνθη η συντριπτική πλειοψηφία (56 έναντι 9) της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα, σ’ αυτή την περίπτωση η διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ σε σχέση με διασκέψεις που αφορούν άλλα θέματα, ήτοι σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την θετική εισαγγελική πρόταση. Προφανώς, ούτε κι αυτό ήταν τυχαίο…

Τώρα, λοιπόν, αρχίζει η αγωνία για πάνω από 700.000 Έλληνες δανειολήπτες, που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να χάσουν τα σπίτια τους και να μείνουν στο δρόμο!

Και για να καταλάβουμε πως λειτουργεί ο σχετικός «νόμος» του ψευδοκράτους του Ελλαδιστάν, τα κοράκια αγοράζουν ένα δάνειο 100.000 ευρώ στο 8%, δηλαδή δίνουν στην τράπεζα 8.000 ευρώ. Εν συνεχεία βγάζουν το σπίτι στον πλειστηριασμό για 100.000 ευρώ, κερδίζουν 92.000 ευρώ και το κέρδος τους αυτό είναι αφορολόγητο! Κι αυτό το θεωρεί σωστό και δίκαιο η κεφαλή της δικαιοσύνης!!!

Τα σχόλια δικά σας! 

 

Α.Β.

Exit mobile version