Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο ανθρωπισμός στις μέρες τής παγκοσμιοποίησης έχει υποστεί στον μέγιστο βαθμό την επαχθή πολιτική εκμετάλλευση που κατατάσσει τον ανθρώπινο πόνο ανάλογα με την νεοταξική πολιτική σκοπιμότητα. Η φτώχεια, η πείνα, οι γεωπολιτικές και πολεμικές συγκρούσεις, ακόμη και τα σφοδρά γεωφυσικά φαινόμενα που αφήνουν πίσω τους εκατόμβες νεκρών όπως οι σεισμοί αντιμετωπίζονται δυστυχώς με τρόπο επιλεκτικό σύμφωνα με τις νεοταξικές επιδιώξεις.

 

Αυτό ακριβώς παρατηρήσαμε με τούς τελευταίους μεγάλους σεισμούς που σημειώθηκαν στα νότια εδάφη που κατέχει προσωρινά η Τουρκία και στη Συρία. Και αναφέρομαι σε εδάφη που κατέχει η Τουρκία διότι ο ανθρώπινος πόνος δεν νομιμοποιεί σε καμία περίπτωση την αρπαγή εδαφών από τούς Τούρκους όπως συμβαίνει με τα νυν και αεί ελληνικά εδάφη τής Ίμβρου, τής Τενέδου, τής Ιωνίας και τού Πόντου. Οι δε σκοπιμότητες των Τούρκων σε βάρος τού Αιγαίου, των νησιών μας και τής ελεύθερης Θράκης μας παραμένουν ενεργές κι αυτό διεφάνη με την ενεργοποίηση των δήθεν τουρκικών εν Ελλάδι συλλόγων με το πρόσχημα τής αλληλεγγύης προς τούς σεισμόπληκτους.

 

Από την άλλη πλευρά η αθάνατη Ελληνική Ιδέα, όπως αυτή εκφράζεται στην απόλυτη έννοια τής Πίστης, τού Έθνους και τού Ανθρώπου από τον Ελληνικό Εθνικισμό, σέβεται απόλυτα την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Ο Ελληνισμός ουδόλως εκμεταλλεύεται από την αρχή τής Ιστορίας τον ανθρώπινο πόνο που προέρχεται από ατυχή φυσικά φαινόμενα, ακόμη κι όταν αυτά αγγίζουν τον εκάστοτε Βάρβαρο εχθρό μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι Ιερή και τον εχθρό μας πάντοτε εμείς οι Έλληνες τον συντρίβουμε στο πεδίο της μάχης κι όχι πισώπλατα. Οι Τούρκοι ποτέ δεν τήρησαν αυτόν τον κανόνα και το είδαμε στην Μικρασιατική Τραγωδία, στην εισβολή σε βάρος τής Κύπρου μας, στην κακοποίηση και την ειρωνεία των Τούρκων σε βάρος των Εθνομαρτύρων Ηρώων μας σε όλες τις επιθέσεις τους σε βάρος τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

Οι τελευταίοι σεισμοί που σημειώθηκαν στα κατεχόμενα εκ τής Τουρκίας ελληνικά εδάφη και τη Συρία σκόρπισαν θάνατο και πόνο ανθρώπινο πολύ στα θύματά τους. Ήταν λογικό και απολύτως σωστό συνεπώς να κινητοποιηθούν διεθνείς διασωστικοί μηχανισμοί προκειμένου να μειωθούν οι ανθρώπινες απώλειες και να σωθούν ζωές. Ωστόσο σημειώθηκαν σαφείς, ευκρινείς και απαράδεκτες διακρίσεις των σωστικών συνεργείων υπέρ τής Τουρκίας και σε βάρος τής Συρίας.

 

Τα σωστικά συνεργεία από όλο τον κόσμο και από την Πατρίδα μας επέλεξαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία τούς Τούρκους. Στη Συρία επενέβησαν περισσότερο οι Ρώσοι, ενώ οι δυτικοί ενδιαφέρθηκαν μόνο για τις περιοχές που έχουν στα χέρια τους ισλαμιστές εχθροί τού Σύριου προέδρου Άσαντ. Κι αυτό διότι ο Άσαντ είναι Εθνικιστής, μιλά με τη Ρωσία και έχει άριστες σχέσεις με την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα τής Πατρίδος του. Οι δε δικαιολογίες των δυτικών ψευτοσυμμάχων ότι τάχα μου η κυβέρνηση τού Άσαντ δεν ζήτησε διεθνή σωστική βοήθεια είναι ψευδείς.

 

Στα προσωρινώς αλύτρωτα ελληνικά εδάφη που κατέχουν οι Τούρκοι, ο Εθνικισμός και ο Ελληνισμός μας δεν ξεχνούμε ότι ζουν σύμφωνα με ασφαλείς ενημερωτικές πηγές τουλάχιστον 15 εκατομμύρια κρυπτέλληνες. Πρόκειται για Έλληνες αδερφούς μας με τις οικογένειές τους που έχουν υιοθετήσει τουρκικά ονόματα και την ισλαμική θρησκεία για να σώσουν τις ζωές τους, ενώ το βράδυ προσεύχονται κρυφά με όλη την Ελληνορθόδοξη ιεροπρέπεια στο Θεό υπέρ τής λυτρώσεως και απελευθερώσεως τους.

 

Ο Άγιος Πατέρας Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε εκφράσει δύο προφητείες που σχετίζονται άμεσα τόσο με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος τής Ιερής Ελλάδος μας όσο και με τούς τελευταίους σεισμούς στα κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη μας και τη Συρία. Ο Άγιος Παΐσιος είπε ότι μόλις οι Τούρκοι κάνουν Τζαμί την Αγία Σοφία στην Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη θα αρχίσει το τέλος τους. Ο Άγιος είχε προφητέψει την Ανάσταση τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας. Κι ακόμη είπε ότι οι Τούρκοι θα θελήσουν να μάς χτυπήσουν αλλά θα τούς προλάβει ένας μεγάλος σεισμός καθώς έχουν οι άνθρωποι τα σχέδιά τους, αλλά έχει και ο Θεός το δικό Του.

 

Είδαμε λοιπόν τούς Τούρκους πράκτορες στην Ελεύθερη Θράκη μας πως ενεργοποιήθηκαν με τον ψευτομουφτή Ξάνθης, την παράνομη Τουρκική Ένωση Ξάνθης και διάφορους αυτοδιοικητικούς παράγοντες προκειμένου να ενισχύσουν τούς σεισμόπληκτους Τούρκους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα της Χρυσής Αυγής αμέσως έβγαλε απόφαση να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο τούς πληγέντες από τον σεισμό Ελληνορθόδοξους αδερφούς μας στη Συρία. Ότι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς ζει και θεριεύει πάντα κινώντας μέσα από τις καρδιές μας.

 

Exit mobile version