Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημήτρης Χαντζόπουλος – Σκιτσογράφος “Καθημερινής”: “Είμαστε όλοι Τούρκοι”!

Δημήτρης Χαντζόπουλος – Σκιτσογράφος “Καθημερινής”: “Είμαστε όλοι Τούρκοι”!

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του σκιτσογράφου της “Καθημερινής”, μιας κάποτε συντηρητικής και πατριωτικής εφημερίδας, η οποία έχει καταντήσει ένα φερέφωνο της ξενοκρατίας και του εθνομηδενισμού. Φιλοξενεί βεβαίως και κάποιους δεν θα έλεγα εθνικά, αλλά πατριωτικά σκεπτόμενους αρθρογράφους για άλλοθι… 

Στην εφημερίδα αυτή λοιπόν, σκιτσογράφος είναι ο Δ. Χαντζόπουλος, ο οποίος σε πληθώρα σκίτσων του έχει εμφανίσει τους χρυσαυγίτες σαν χιμπατζήδες και πιθήκους, αλλά αυτό δεν είναι… ρατσισμός σύμφωνα με το αντιρατσιστικό κράτος! Τον να εμφανίζεις με μορφή ζώου το 10% σχεδόν των Ελλήνων, ανθρώπων με οικογένειες, εργασίες αξιοπρεπείς, σπουδές ως ζώα, δεν είναι ρατσισμός για τα ορφανά του Μαρξ, που μέσα στον αντιφασιστικό τους οίστρο μπορούν ασύδοτα και τους επιτρέπει το Σύστημα να χυδαιολογούν και να υβρίζουν.

Ο σκιτσογράφος λοιπόν, της “Καθημερινής”, με αφορμή τους σεισμούς στην Τουρκία, για τους οποίους φυσικό είναι να λυπάται κάθε άνθρωπος, βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει σκίτσο με την επιγραφή “είμαστε όλοι Τούρκοι”! Θα συμφωνήσουμε μαζί του ότι ναι είσαστε όλοι Τούρκοι, αλλά όχι λόγω των σεισμών… Είσαστε όλοι Τούρκοι γιατί εσείς οι “δημοκράτες” είπατε το η Κύπρος είναι μακρυά το 1974, είπατε το ευχαριστούμε τους Αμερικάνους στα Ίμια το 1996. Καλή ευκαιρία λοιπόν ο σεισμός για να επαναλάβετε αυτό το οποίο στην πραγματικότητα πιστεύετε. 

Exit mobile version