Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια πολιτική «μεταγραφή» από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ, η Siemens και ο Χριστοφοράκος

Μια πολιτική «μεταγραφή» από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ, η Siemens και ο Χριστοφοράκος

Κάθε μέρα και μια νέα… μεταγραφή, πάντα από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνει ο Κούλης Μητσοτάκης. Η τελευταία «μεταγραφή» που ανακοίνωσε (χθες) ήταν του πρώην Συντονιστή Έργου Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολου Σπυρόπουλου, που θα πολιτευθεί στην Αρκαδία με την ΝΔ.

Ο λεγάμενος προέρχεται βεβαίως από πολιτικό «τζάκι», κι είναι γιός του ιστορικού στελέχους του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ο πατήρ Σπυρόπουλος είχε επί κλεφτοπασοκοκρατίας διάφορα αξιώματα, όπως βουλευτής, υπουργός, διοικητής του ΙΚΑ, Γ.Γ. σε υπουργεία, αλλά και γενικός διευθυντής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.


Και τι θυμηθήκαμε τώρα; Πως βρέθηκε μια σημείωση στο ημερολόγιο του διαβόητου Μιχάλη Χριστοφοράκου, διευθυντή του ελληνικού παραρτήματος της Siemens, μόλις πέντε μέρες πριν από τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου του 2007, που ανέφερε το όνομά του. «Σπυρόπουλος Ροβέρτος, Γεν. Διευθυντής ΠΑΣΟΚ», έγραφε το ημερολόγιο του Χριστοφοράκου, στη σελίδα της 12ης Σεπτεμβρίου του 2007. Και δίπλα, είχαν σημειωθεί ένα σταθερό και ένα κινητό τηλέφωνο, για την «επαφή». 

Προφανώς, λοιπόν, η προσχώρηση του υιού Σπυρόπουλου στην ΝΔ του Μητσοτάκη δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς, όπως φαίνεται, τις οικογένειες Σπυρόπουλου και Μητσοτάκη τις ενώνουν η Siemens και ο Χριστοφοράκος!

Είδατε, βρε «κουτά», πως εξηγούνται όλα;

Α.Β.

Exit mobile version